Info

Kun je Abs-oefeningen op het bed doen in plaats van een trainingsmat?


Situps, crunches en beenliften kunnen effectief zijn om je buik te spannen en aan te spannen, maar ze vereisen dat je in rugligging op je rug begint. Dit betekent meestal op de vloer liggen. Zelfs met een oefenmat kan op de vloer liggen ongemakkelijk zijn als gevolg van letsel, vloeroppervlak of zelfs tocht. Als u vindt dat dit het geval is, zoek dan niet verder dan uw bed voor een nieuw trainingsoppervlak.

Controleer uw apparatuur

Als u besluit wat ab-routines op uw bed te doen, neem dan een minuut om uw matras te analyseren. ACE-inspanningsfysioloog Pete McCall merkt op dat traditionele situps en crunches op de vloer de wervelkolom in de grond kunnen drukken en pijn in de onderrug kunnen veroorzaken. Hoewel de zachtheid van uw bedoppervlak dit ongemak kan verlichten, kan onvoldoende ondersteuning van een doorhangend matrasplatform ook rugpijn en ongemak veroorzaken. Uw matras moet stevig en vlak zijn zonder duidelijke doorhangende veren. Indien nodig kunt u uzelf meer stabiliteit geven door een gewatteerd bord bovenop uw matras te gebruiken.

Altijd Abs

Elke keer is een goed moment om je spieren te trainen, ook wanneer je toevallig in bed ligt. Je kunt gemakkelijk wat buikwerk opnemen terwijl je 's nachts tv kijkt in bed, terwijl je een boek leest voordat je gaat slapen of terwijl je tijd doorbrengt met mediteren in bed voordat je' s ochtends opstaat. Sterker nog, als je merkt dat je overdag tijd hebt om te trainen, doe dan een verplichting om commerciële pauzes door te brengen met ab crunches. In de loop van een televisieprogramma van 30 minuten kunt u gemakkelijk minimaal 10 minuten uw buikspieren trainen.

Bedrust Abs

Het is mogelijk dat er een moment komt dat ab-oefeningen in het bed uw enige optie zijn. U kunt worden getroffen door een ziekte of letsel waarvoor u een aanzienlijke hoeveelheid vrije tijd doorbrengt. In dit geval is het misschien beter om een ​​paar dagelijkse crunches in bed te doen in plaats van volledig aan het werk te gaan. Als je je buikspieren sterk houdt, kun je in en uit bed gaan wanneer je naar de badkamer moet of een douche moet nemen, en een stevige kern kan je helpen sneller te herstellen zodra je uit bedrust mag.

Aan de slag

Crunches zijn een van de gemakkelijkste buikoefeningen om mee te beginnen, of je nu op een mat of een bed bent. Ga op je rug liggen en buig je knieën in een hoek van 90 graden met je voeten plat en evenwijdig aan je billen. Laat uw handen achter uw hoofd rusten of steek ze over uw borst, buig uw buikspieren en til uw hoofd en schouders op terwijl u langzaam uitademt. Adem in op weg naar beneden en herhaal dit gedurende minstens 20 herhalingen. Begin in dezelfde positie om aan je onderbuik te werken, maar strek de benen recht naar voren. Houd ze stabiel, til je benen op tot je tenen naar het plafond wijzen, laat ze zakken en herhaal dit gedurende minstens 10 herhalingen.