Info

Borst en rug P90X-trainingen doen zonder een optrekstang

Borst en rug P90X-trainingen doen zonder een optrekstang


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Voordat u met het P90X-fitnessprogramma begint, moet u ten minste drie pullups kunnen doen als u een man bent en één pullup als u een vrouw bent. Maar maak je geen zorgen als je dit nog niet helemaal kunt. Voer in plaats van pullups pull-downs uit met weerstandsbanden zoals aangetoond in de P90X-video's.

Stap 1

Bevestig het deuranker aan de deur volgens de instructies van de fabrikant. Een deuranker is typisch een riem bevestigd aan een stuk schuim. U plaatst de riem over de bovenkant van de deur terwijl deze open is en sluit de deur met het schuim aan de andere kant om de riem op zijn plaats te verankeren.

Stap 2

Bevestig de weerstandsbanden aan de deur zoals aangegeven door de instructies van de fabrikant. Meestal hoeft u alleen maar de weerstandsband door de riem te steken, maar controleer de instructies voor het geval uw modus verschilt.

Stap 3

Ga voor de deur staan ​​en houd de handgrepen op de weerstandsband vast met dezelfde greep die u zou gebruiken om een ​​pullup uit te voeren. In P90X gebruikt u verschillende grepen voor verschillende pullups. Gebruik gewoon de grip die in de video wordt getoond.

Stap 4

Trek aan de handgrepen van de weerstandsband alsof u een pullup uitvoert. In plaats van je lichaam omhoog te trekken, trek je de weerstandsbanden naar beneden.

Tip

  • Ga voor een intensere oefening op de vloer zitten in plaats van staan. Dit verhoogt de weerstand van de band en dwingt je om harder te werken.