Info

Hoe u de beste programma's voor oefeningen en gewichtsverlies online kunt kiezen


Ondanks wat infomercials beweren, smelten pillen, shakes en trillende riemen het vet niet weg. Dat vereist een levenslang programma voor gewichtsverlies en onderhoud. Voor sommigen klinkt inloggen als afvallen echter als vals spelen, maar er bestaan ​​legitieme gewichtsverliesprogramma's op internet. Je moet gewoon weten waar je op moet letten. Het kiezen van het beste programma vereist hard werken en een beetje geduld, maar dat geldt ook voor gewichtsverlies. Beide zijn het uiteindelijk waard.

Stap 1

Maak een afspraak met uw arts voor een volledige fysieke. Laat uw bloeddruk en hartslag controleren en vraag naar eventueel noodzakelijk bloedonderzoek. Krijg zijn advies over een online gewichtsverliesprogramma. Vraag naar programma's die mogelijke medische aandoeningen of medicijnen niet verstoren, als dat van toepassing is.

Stap 2

Zoek naar een programma van gecertificeerde professionals en bij voorkeur geaccrediteerd door een voedingsvereniging. Kijk op de site van elk programma voor informatie over instructeurs, counselor en moderatorlicenties en onderwijs. Neem contact op met bedrijven die deze informatie niet op hun website vermelden.

Stap 3

Raadpleeg de educatieve sectie van een programma voor video- of audiolessen. Kijk of ze zijn inbegrepen in de lidmaatschapsprijs en hoe vaak ze beschikbaar zijn. Controleer ook de lesinhoud. Zoek een programma dat hun opleiding op het gebied van voeding en fitness in evenwicht houdt. Kijk wie er schrijft, lesgeeft of toezicht houdt op de productie van de lessen voordat je je aanmeldt voor het afslankprogramma.

Stap 4

Ken uw budget voordat u naar een online programma zoekt. Het vinden van een gratis online programma kan u aanmoedigen om op "Nu aanmelden" te drukken, maar neem de tijd om de kleine lettertjes te lezen. Bekijk de verborgen kosten, zoals gespecialiseerde voedingsproducten of vergoedingen voor online ondersteuningsmateriaal. Zoek een programma dat past bij zowel uw behoeften als uw budget, zonder verborgen kosten en valse beloften.

Stap 5

Zoek naar een programma met hightech-functies, zoals calorietrackers die updaten naar de online site voor uw smartphone of tablet. Controleer of privé- of openbare journaals beschikbaar zijn, en de mogelijkheid om met personeel te communiceren via e-mail of telefoon.

Stap 6

Bekijk de voordelen van het programma: chatrooms, maaltijdplanners en trackers, berichtenborden en calorietellers. Zoek naar bonussen, zoals calorielijsten voor restaurantketens en zelfs lokale meetup-groepen. Sla programma's over zonder minstens een paar voordelen, vooral als ze een vergoeding kosten.

Stap 7

Zoek een online programma voor afvallen dat leert hoe u levenslange veranderingen in uw gezondheid kunt aanbrengen. Meld u aan voor een programma dat een gezond dieet, lichaamsbeweging, in plaats van rage-diëten en snelle oplossingen voorschrijft. Blijf weg van programma's die snelle resultaten en eenvoudige oplossingen beloven, of niet-geteste kruidensupplementen.

Stap 8

E-mail administratief personeel en vraag naar het succes van de afgelopen klant op het gebied van gewichtsverlies. Vraag hoe leraren en counselors follow-up met cliënten, zowel tijdens het proces als daarna. Controleer of het programma ook lokale persoonlijke lessen of steungroepen aanbiedt om het online programma te begeleiden.

Stap 9

Vraag jezelf af of het een afslankprogramma is dat bij je levensstijl past. Controleer of een dieetplan rigide is of ruimte laat voor je favoriete schuldige plezier - met mate.

Tip

  • Vraag eens rond - log in op een chatruimte voor gewichtsverlies en vraag om suggesties. Houd rekening met eerdere en huidige ervaringen van de gebruiker bij het uitchecken van online programma's. Vraag welke sites gratis proefversies aanbieden en bekijk deze eerst.

Middelen