Info

De beste gecombineerde anaërobe en aerobe training

De beste gecombineerde anaërobe en aerobe training


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In plaats van uw trainingssessies in twee soorten te splitsen, cardiovasculaire en krachttraining, combineert u de twee in een circuittraining voor de snelste en meest effectieve training. Als je merkt dat je moeite hebt om een ​​uur aan je aerobe oefening te besteden, plus nog eens 20 tot 30 minuten krachttraining, kan een circuittraining die beide soorten oefeningen afwisselt de oplossing zijn. Met behulp van circuits wisselt je lichaam af tussen het gebruik van twee energiesystemen voor de beste gezondheidsvoordelen in één oefening. U kunt ook circuits binnen of buiten doen, met of zonder apparatuur. De beste training voor u hangt ook af van de hoeveelheid energie die u erin steekt.

Aerobic

Aërobe oefening is ook bekend als cardiovasculaire oefening. Dit soort bewegingen zijn full-body, continue, uithoudingsvermogen-achtige activiteiten; bijvoorbeeld traplopen, wandelen, joggen, marcheren, touwtjespringen, loopbanden, fietsen, elliptische trainer, dansen, kickboksen en jacks springen. Je hart en ademhaling stijgen terwijl je zuurstof inademt om je aerobe activiteit te voeden.

Anaërobe

Anaërobe oefening vertrouwt niet op zuurstof als brandstof; je hartslag stijgt snel en je kunt dit soort activiteiten niet lang volhouden. Soorten krachttraining van anaërobe oefeningen omvatten gewichtstraining met halters, halters en kettlebells, plus calisthenische oefeningen zoals pushups, situps, planken, squats en lunges. Andere anaërobe activiteiten zijn activiteiten waarbij je korte uitbarstingen van energie gebruikt, zoals sprinten, tennis en voetbal.

Circuit training

Circuittraining wisselt een aërobe activiteit af met een anaërobe oefening. U bepaalt voorafgaand aan uw training uw oefeningen of stations. De meeste circuits bevatten acht tot 10 stations, waar je tussen 30 seconden en drie minuten zult doorbrengen. Een voorbeeld van een circuittraining omvat een minuut van deze oefeningen op volgorde: pushups, mars in place, situps, jumping jacks, arm curls, traplopen, armverlengingen, kickboksen, schouderpers en rennen op loopband. Herhaal het circuit gedurende minstens 20 tot 30 minuten om aerobe voordelen te zien.

Voordelen

Een groot aantal calorieën is een voordeel van circuittraining. Volgens de American Council on Exercise verbrandt een persoon van 150 pond ongeveer 308 calorieën voor een uur van circuittraining met matige intensiteit. Andere voordelen zijn het verbeteren van uw cardiovasculaire en spierstelsel, flexibiliteit, snelheid, motorische coördinatie, balans en behendigheid. Een van de beste voordelen voor u is misschien de tijd die u bespaart wanneer u beide trainingen in één combineert.