Info

Hoe elliptische stappen naar Miles te converteren


De meeste elliptische machines houden bij hoeveel stappen je tijdens je training neemt, maar sommige modellen negeren de afstand die je hebt afgelegd. Denken over afstand in termen van kilometers in plaats van stappen kan nuttig zijn voor het maken van cross-workout vergelijkingen, zoals het vergelijken van een elliptische workout met een loopband. Bereken de afstand die u aflegt op basis van de afstand van elke stap.

Stap 1

Zoek de vaste pasafstand van uw elliptische machine, gemeten in inches, op als de lengte niet verstelbaar is. De meeste elliptische machines met vaste afstand hebben een paslengte tussen 16 en 21 inch lang, hoewel machines voor lange gebruikers tot 29 inch lang zijn.

Stap 2

Meet de afstand in inches tussen de voorkant van de elliptische voetplaat op het verste punt naar voren en het verste punt terug om de paslengte van de machine te schatten als de fabrikant geen nauwkeurige informatie heeft verstrekt.

Stap 3

Verdeel de paslengte in 63.360, wat het aantal inches in een mijl is. Het resulterende cijfer is het aantal stappen dat u moet nemen om een ​​mijl op uw elliptische machine te reizen.

Bijvoorbeeld, een machine met een paslengte van 20 inch heeft 63.360 inch gedeeld door 20 inch = 3.168 passen nodig om een ​​mijl te reizen.

Stap 4

Deel het totale aantal stappen dat u tijdens uw training maakt door het aantal stappen per mijl dat u zojuist hebt berekend om de totale afgelegde afstand te vinden.

Als u bijvoorbeeld 5000 stappen neemt op een elliptische trainer met een paslengte van 20 inch, dan bestrijkt u 5000 gedeeld door 3,168 = ongeveer 1,58 mijl afgelegd.


Bekijk de video: Our Miss Brooks: First Day Weekend at Crystal Lake Surprise Birthday Party Football Game (December 2021).