Info

Deadlifts voor Back Fat

Deadlifts voor Back Fat


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Deadlifts worden meestal gezien als een oefening voor het verkrijgen van massieve spieren, maar ze kunnen ook worden gebruikt om onderrugspieren te versterken en lichaamsvet te verminderen. Hoewel het opbouwen van kracht het uiterlijk van je rug verbetert en calorieën verbrandt, moet je aerobe oefeningen opnemen om je rug effectiever te maken. Vraag de goedkeuring van uw arts voordat u deze oefening probeert, vooral als u eerdere rugletsels of gewrichtsproblemen heeft.

Kenmerken

De deadlift isoleert de erectorspierenspieren van de onderrug, die uw midden- en bovenrug ondersteunen en tegelijkertijd uw wervelkolom verlengen en buigen. Deze oefening maakt ook gebruik van de kuit-, hamstring-, quadriceps-, onderarm-, trapezius- en bilspieren voor extra spierversteviging.

Deadlift-formulier

De juiste vorm is essentieel voor veiligheid en succes bij tiloefeningen. Houd je wervelkolom recht, je buikspieren gebogen en je knieën over je enkels tijdens de hele beweging. Begin met de halter op de grond direct voor je lichaam. Plaats uw voeten op schouderbreedte uit elkaar en iets onder de halter. Buig op de knieën om te hurken en grijp de stang met een bovenhandse greep die iets breder is dan de schouderbreedte. Laat jezelf meer zakken tot je schenen tegen de halter staan ​​en je dijen parallel aan de grond zijn. Druk door je hielen en sta langzaam op met de halter. Muscle & Strength merkt op dat je moet vermijden om naar beneden te kijken, je hoofd te leiden bij het opstaan ​​en je heupen naar voren te duwen wanneer je de top van de beweging bereikt. Buig je knieën en keer de beweging langzaam om om een ​​herhaling te voltooien. Bevestig uw houding indien nodig en herhaal.

Herhaling en frequentie

De hoeveelheid gewicht die je optilt, gekoppeld aan je kracht, bepaalt hoeveel herhalingen je kunt voltooien. Sommige mensen heffen liever zwaardere gewichten op voor minder herhalingen, terwijl anderen graag lichtere gewichten opheffen voor meer herhalingen. Of u nu voor zes of vijftien herhalingen mikt, u moet uw spieren in minder dan 90 seconden kunnen vermoeien. Spiervermoeidheid treedt op wanneer de laatste herhaling bijna onmogelijk voelt om te voltooien zonder dat uw vorm in gevaar wordt gebracht. Als je een set kunt doorlopen zonder spiervermoeidheid te bereiken, verhoog je het deadliftgewicht. Deze oefening kan maximaal drie keer per week worden herhaald, op voorwaarde dat je je spieren gedurende minstens 48 uur rust tussen deadlifts.

Overwegingen

Het opbouwen van spierkracht helpt tegen vet, maar het is niet de hele oplossing voor uw probleem. Volgens ACE Fitness moet je ook elke dag 30 tot 60 minuten aerobe oefeningen doen om calorieën te verbranden. Naarmate je calorieën verbrandt en spieren opbouwt, neemt je metabolisme toe, verlies je lichaamsvet en verbetert je lichaamssamenstelling.Opmerkingen:

 1. Hylas

  Sorry, maar dit is niet precies wat ik nodig heb. Zijn er andere opties?

 2. Badru

  Precies, je hebt gelijk

 3. Yogor

  Ja... Waarschijnlijk... Hoe makkelijker, hoe beter... Alles geniaal is simpel.

 4. Kilian

  Je hebt geen gelijk. Laten we het bespreken. Schrijf me in PM, we zullen praten.

 5. Nochehuatl

  Mijn excuses, maar naar mijn mening heb je niet gelijk. Ik kan het bewijzen.

 6. Bader

  Het is jammer dat ik het nu niet kan uitdrukken - er is geen vrije tijd. Maar ik zal terugkeren - ik zal noodzakelijkerwijs schrijven dat ik over deze vraag denk.Schrijf een bericht