Info

Wat doen Dumbbell Flyes doen?

Wat doen Dumbbell Flyes doen?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dalende haltervliegen brengen je dagelijkse gewichtsbank van plat naar een helling waarbij je benen hoger zijn dan je borst en hoofd. Het voordeel hiervan voor de haltervlieg is dat de oefening zich richt op een ander aspect van je borstspieren, terwijl je ook je bovenrug en triceps-spieren binnenhaalt. Wanneer u de spieren begrijpt die een daling van de haltervlieg betreft, kunt u de oefening uitvoeren voor optimale effectiviteit. Praat altijd met uw arts voordat u begint met een gewichthefprogramma om ervoor te zorgen dat u geen medische aandoeningen of verwondingen heeft.

De oefening uitgelegd

Een dalende haltervlieg houdt in dat je halters vanuit een open armpositie naar het midden van je borst brengt. Begin met op je rug te liggen op een bankje. Uw voeten moeten stevig op hun plaats zitten onder de voetsteunen van de bank voor stabiliteit. Pak een halter in beide handen vast en til je armen net over je borst met je handpalmen naar elkaar toe. Houd uw ellebogen licht gebogen terwijl u uw armen opent en ze langzaam naar de grond laat zakken. Stop wanneer je armen gelijk zijn met je schouders en je handpalmen naar het plafond gericht. Span je borstspieren aan om je armen terug te brengen naar je startpositie, met je halters bijna tegen elkaar. Herhaal 10 tot 12 keer, rust 30 seconden en herhaal voor een tot twee sets.

Major Muscles Worked

Het hoofddoel van de achteruitgang van de haltervlieg is om je borstspier of borstspier te trainen. Deze spier is de grootste van je twee borstspieren - de andere is de pectoralis-minor. Je borstspieren werken nauw samen met je deltoïde of schouderspieren om zware voorwerpen te tillen. Sportblessure Clinic's voorbeeld van wanneer u uw pectoralis major gebruikt, is wanneer u deodorant oprolt. Sterke, gedefinieerde borstspieren kunnen definitie en spierspanning toevoegen aan uw borst.

Weigeren verschil

Het gebruik van de achteruitrijdbank om de oefening met haltervliegen uit te voeren, richt zich meer op het onderste gedeelte van de borst en het voorste gedeelte van je schouders, bekend als de voorste deltoïde. Een schuine bankdruk richt zich op het bovenste gedeelte van de belangrijkste spieren van de borstspier, volgens het tijdschrift 'Muscle & Fitness'. De neiging in de neerwaartse vlieg kan zijn om je armen te hoog te houden, wat onnodige belasting op je borst kan veroorzaken. Door je armen in een hoek van 45 graden ten opzichte van je torso te houden, kun je de borstspieren trainen en het risico op blessures minimaliseren.

Versterk Synergist en Stabilizer spieren

Extra spieren werken samen met uw borstspieren om de valoefening met haltervlieg uit te voeren. Dit omvat je biceps-spieren aan de voorkant van je bovenarm, die naast je borstspieren werken om de halters op te tillen. Andere spieren werken als stabilisatoren en helpen je de controle over je halters te behouden. Dit omvat uw polsflexors, triceps en de brachialis-spieren in de buurt van uw biceps. Door de neerwaartse haltervlieg uit te voeren, kunt u zowel de borstspieren als de synergistische en stabiliserende spieren versterken.Opmerkingen:

 1. Erymanthus

  Ik vind dat je geen gelijk hebt. Ik ben verzekerd. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.

 2. Brent

  waarschijnlijk wel

 3. Douzilkree

  Ik denk dat je niet gelijk hebt. Ik ben er zeker van. Laten we het bespreken.

 4. Farr

  Won't you give me the minute?Schrijf een bericht