Info

Hoe omgaan met dikke kalveren


Kalveren - het onderste deel van je benen - zijn er in verschillende vormen en maten, net als mensen. Uw kuiten kunnen van nature dikker zijn of door overgewicht zijn ze mogelijk groter geworden. Hoe dan ook, je kunt je kuiten afslanken en zo goed mogelijk afstellen door je eetgewoonten aan te passen en aan te passen. Hoewel je je gewichtsverlies niet op het kalfsgebied kunt richten, helpt al je gewichtsverlies tijdens het afstellen van de kuitspieren je om slankere kuiten te worden.

Dieet Modificaties

Stap 1

Verminder uw dagelijkse calorie-inname, suggereert de Mayo Clinic. Snijd 250 tot 500 calorieën per dag voor een verlies van 1/2 tot 1 pond per week overal en op uw kalveren.

Stap 2

Besteed aandacht aan het voedsel dat je eet. Kies voor verse producten, mager vlees, volle granen en magere of magere zuivelproducten. Blijf uit de buurt van vet voedsel en voedsel met een hoog suikergehalte.

Stap 3

Houd een voedingsdagboek bij om u te helpen uw eet- en calorieverbruik te volgen. Door uw aandacht tijdens het eten te vergroten, kunt u een einde maken aan slechte eetgewoonten die leiden tot gewichtstoename.

Stap 4

Drink elke dag acht tot 10 glazen water om je vol te voelen en je lichaam goed gehydrateerd te houden.

Oefening voor slankere kalveren

Stap 1

Verbrand calorieën om vet te verliezen terwijl je je kuitspieren verstevigt door aerobe oefeningen uit te voeren die de spieren van je onderbenen aangrijpen. Neem deel aan een partijtje tennis of basketbal, of ga joggen, fietsen of hardlopen. Doe een van deze oefeningen gedurende 30 tot 60 minuten om ongeveer 250 tot 500 calorieën te verbranden, respectievelijk, voor een verlies van 1/2 tot 1 pond per week.

Stap 2

Slanke en toon dikke kuiten met squats met één been. Ga staan ​​met je voeten op heupbreedte uit elkaar en je armen gebogen in een hoek van 90 graden met je handen voor je borst. Til je linkervoet 3 tot 4 centimeter van de vloer en vind je balans. U kunt ook uw handen licht op de achterkant van de stoel laten rusten als u hulp nodig hebt bij het balanceren. Hurk 45 tot 90 graden neer en steun je lichaamsgewicht alleen op je rechterbeen. Ga staan ​​en gebruik uw rechterbeenspieren om de beweging te stimuleren. Herhaal 10 tot 20 squats met één been op elk been.

Stap 3

Voer kuitverhogingen uit om de spieren van je onderbenen te verlengen en te versterken. Ga op de rand van een trede staan ​​met alleen je tenen op het oppervlak, terwijl de rest van je voet hangt. Houd de trapleuning vast voor evenwicht en ondersteuning. Laat je lichaam 3 tot 5 centimeter zakken en voel de rek in de achterkant van je kuiten. Til je lichaam op tot je op je tenen bent voordat je naar de beginpositie gaat. Doe 12 tot 24 kuitverhogingen.

Stap 4

Gebruik een weerstandsband om uw kuitspieren aan te spannen en te spannen. Laat iemand anders het ene uiteinde van de weerstandsband vasthouden, terwijl u het andere uiteinde vastzet aan de bovenkant van uw rechtervoet terwijl u op de vloer zit. Trek je linkerbeen omhoog zodat de knie gebogen is en zorg ervoor dat je rechtervoet van je af wijst. Buig uw rechtervoet naar uw lichaam om de rek te voelen. Laat de stretch los en richt uw voet van u af om een ​​enkelflexie te voltooien. Voer met elke voet 10 tot 20 enkelflexies uit.

Tip

  • Neem contact op met uw arts voordat u aan een nieuw trainingsprogramma of dieet begint.
  • Laat je spieren een dag rusten tussen de krachttrainingssessies door om ze te laten rusten en te herstellen.


Bekijk de video: kalf dikke bil (December 2021).