Info

Dieet Tonic Water Vs. Normaal tonisch water


Kinine, een chemisch extract van de schors van de cinchonaboom in Peru, is het actieve ingrediënt in tonisch water. Toen India deel uitmaakte van het Britse rijk, was tonisch water de aangewezen methode om de malariabestrijdende bescherming van kinine te leveren aan Britse troepen en kolonisten. De Indiase ervaring bracht ook een gemengd drankje voort - gin-tonic, wat hielp de bittere smaak van kinine te maskeren en het vechten tegen malaria een beetje aangenamer maakte. Het calorieprofiel en het koolhydraatgehalte zijn de belangrijkste verschillen tussen normale en dieetversies van tonic water.

Zoetstoffen

De bittere smaak van kinine zou tonisch water voor de meeste mensen onverteerbaar maken zonder toegevoegde zoetstoffen. High fructose glucosestroop is een veelgebruikte zoetstof in regulier tonic water. Deze zoetstof vervangt vaak kristalsuiker in veel omgevingen waar voedsel wordt geproduceerd vanwege de lagere kosten per ounce vloeistof. Fabrikanten gebruiken kunstmatige zoetstoffen zoals sacharine, aspartaam ​​of sucralose in tonic water.

Regelmatige tonische watercalorieën

Het standaard verkoopblikje tonic water bevat 12 ons. Hoewel je misschien minder verbruikt wanneer je tonic water als mixer gebruikt, drinken veel consumenten tonic water als alternatief voor gearomatiseerde frisdranken, cola's en flessenwater. Elke portie van 12 ounce van normaal tonic water bevat 124 calorieën, volgens het Amerikaanse ministerie van Landbouw. Het koolhydraatgehalte van regulier tonic water is 32 gram per portie; alles komt van de toegevoegde zoetstof.

Dieet tonische water calorieën

Schweppes en Canada Droog dieet tonic water zijn algemeen verkrijgbaar in de VS Beide melden dat hun merken dieet tonic water 0 calorieën per portie van 12 ounce bevatten. Deze fabrikanten gebruiken sacharine om hun dieetversie van tonisch water te zoeten. Niet-voedzame of calorievrije kunstmatige zoetstoffen bevatten geen koolhydraten.

Overwegingen

Vaak verward met andere heldere, koolzuurhoudende dranken, zoals sodawater en seltzerwater, is tonisch water het enige koolzuurhoudende water in de VS dat kinine bevat. De Amerikaanse Food and Drug Administration reguleert de productie van tonisch water en beperkt het kininegehalte in retailmerken tot 83 delen per miljoen, volgens de Ask Dr. Knowledge-kolom op Boston.com. In tegenstelling tot de originele formulering bevat een portie van 12 ons niet voldoende kinine om enig medicinaal voordeel te hebben. Regelmatig en dieettonisch water bevat ook natrium. De hoeveelheid natrium in een portie regulier tonic water is gemiddeld 2 procent van het aanbevolen dagelijkse maximum voor gezonde volwassenen, of 44 milligram, volgens de USDA. Schweppes tonic water heeft 95 milligram natrium per portie, wat overeenkomt met 4 procent van het aanbevolen dagelijkse maximum. Canada Droog dieet tonic water bevat 80 milligram natrium per portie, of 3 procent van de dagelijkse waarde.

Middelen


Bekijk de video: How Alcohol Affects a Ketogenic Diet: Carbs- Thomas DeLauer (December 2021).