Info

The Diets of Olympic Wrestlers

The Diets of Olympic Wrestlers


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Voor een Olympische worstelaar is de voorbereiding op de zes minuten op de mat geen evenement, het is een levensstijl. Naast constante training - soms alle zeven dagen van de week - moeten deze atleten zich houden aan strikte diëten om te passen in een van de 18 freestyle en Grieks-Romeinse heren- en damesgewichtsklassen die worden aangeboden door de Olympische Spelen. Hoewel elke worstelaar anders is, zijn voedingsbasics vrijwel overal van toepassing.

Basics

Het dieet van een Olympische worstelaar richt zich op twee hoofdpijlers: eiwit voor het opbouwen van spieren en complexe koolhydraten voor het leveren van energie. Magere eiwitten en aminozuren, meestal uit vleesbronnen, helpen atleten specifiek om gewicht te verliezen, terwijl atleten koolhydraten opnemen vlak voor de training om deze intense sessies te voeden, die tot acht uur per dag kunnen duren. Deze diëten bevatten weinig vet en bevatten een uitgebalanceerde hoeveelheid voedingsstoffen.

Foods

Mager vlees zoals kip, kalkoen, tonijn en mager rundergehakt helpen worstelaars vaak aan hun eiwitbehoefte, net als grote porties eieren in de ochtend. Pasta, volkoren brood, granen, granen en rijst brengen de complexe koolhydraten naar de tafel. Gekookte groenten en fruit bieden voedingsstoffen en eenvoudige koolhydraten. Naast een gallon of meer water per dag en ruime porties eiwitrijke melk met laag vetgehalte, kunnen Olympische worstelaars hun dieet accentueren met sportdranken met veel koolhydraten en elektrolyten.

Maaltijdschema

Drie grote maaltijden per dag zijn niet ongewoon voor een Olympische worstelaar, hoewel sommigen misschien kiezen voor een groter aantal kleine maaltijden, vooral tijdens de training. Tijdens de training blijven Olympische worstelaars tot 12 pond boven hun gewenste gewichtsklasse om een ​​hoge energie te behouden. Ze beginnen meestal het afslankproces maanden voordat ze worden gewogen via kleinere porties, eliminatie van junkfood en verminderd watergewicht. Olympische worstelaars laden vaak vlak voor de wedstrijd; worstelaars eten meestal de avond voor de wedstrijd een maaltijd vol met koolhydraten en eiwitten, omdat ze op dit moment worden gewogen. Worstelaars nemen meestal een kleine koolhydraatrijke maaltijd binnen drie of vier uur voor de wedstrijd en een grote koolhydraatrijke maaltijd 15 tot 30 minuten na de wedstrijd.

Maaltijden van de Olympiërs

Olympische freestyle-worstelaar Andy Hrovat uit de Verenigde Staten beveelt een voorweegmaaltijd aan bestaande uit een groot bord kip en pasta voor respectievelijk magere eiwitten en gezonde koolhydraten. Amerikaanse goudmedaille die Olympian Jordan Burroughs wint, roemt soep vanwege het hoge vezel- en voedingsstofgehalte, en merkt op dat het ook het natrium vervangt dat verloren is gegaan tijdens de training. Voor de Olympische Spelen van 2012 diende het Olympisch Trainingscentrum in Colorado Springs de worstelaars van Team USA een omelet met drie eieren met in blokjes gesneden kip, champignons en hete pepers. Vegetarische Olympische worstelaar Sushil Kumar uit India is afhankelijk van voedingsmiddelen zoals melk, amandelen, yoghurt, brood, fruit en groenten, naast eiwitsupplementen en multivitaminen.

Middelen


Bekijk de video: Iowa City's Olympic Tradition. Team USA Hometown Stories (Mei 2022).