Info

Wat zijn de gemakkelijkste cardiotraining voor een slank lichaam?

Wat zijn de gemakkelijkste cardiotraining voor een slank lichaam?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Mager worden betekent vet afstoten en spieren opbouwen. Krachttraining is een belangrijk onderdeel van deze strategie omdat het de spiergroei stimuleert en uw metabolisme verhoogt, maar u kunt de calorieënverbrandende voordelen van cardio niet negeren. Eenvoudig, als het gaat om vetverbrandende cardio, betekent eenvoudig te onthouden en uit te voeren. Je hoeft geen complexe oefeningen te volgen of uren weg te werken om een ​​slank lichaam te krijgen, maar je moet nog steeds zweten en hard werken om resultaten te zien.

Intensiteit

U kunt in de verleiding komen om op de loopband te springen en gewoon een uur of twee te gaan. In theorie verbrandt dit calorieën, en het verbranden van calorieën zou moeten leiden tot gewichtsverlies. Maar, zoals opgemerkt in een artikel gepubliceerd in een 2011 nummer van het Journal of Obesity, heeft cardiovasculaire steady-state oefening een verwaarloosbaar effect op lichaamsvet. Rachel Cosgrove, gecertificeerde kracht- en conditioneringscoach en auteur van 'The Female Body Breakthrough', zegt dat je moet leren om van intensiteit te houden, in plaats van duur, om een ​​fit, slank lichaam te krijgen waar je naar verlangt. Een uitgave van november 2008 van "Geneeskunde en Wetenschap in Sport en Oefening" toonde aan dat intensieve training effectiever is in het helpen van mensen om hun lichaamssamenstelling te veranderen - wat betekent dat het hen helpt om slanker te worden. Deelnemers aan het onderzoek waren verdeeld in drie groepen: één die geen oefeningen deed, één die vijf wekelijkse trainingen met lage intensiteit deed, en een groep die drie dagen intensieve en twee dagen cardio met lage intensiteit deed. De vrouwen die zowel trainingen met lage als met hoge intensiteit deden, leden aanzienlijk vetverlies, terwijl de groep met lage intensiteit geen meetbare veranderingen ervoer. De groep met hoge intensiteit verbrandde ongeveer hetzelfde aantal calorieën als de groep met lage intensiteit in elke training, maar trainde korter.

In praktijk brengen

Hoge intensiteit wordt gedefinieerd als werken bij of nabij lactaatdrempel - het punt waarop melkzuur zich begint op te hopen in uw bloedbaan, wat leidt tot vermoeidheid in de spieren. Dit punt voelt alsof je alles geeft en je ervaart meestal extreem ongemak tijdens het sporten. Op een waarderingsschaal van 1 tot 10, waarbij 10 volledige uitputting is, ligt de intensiteit tussen een 8 en een 9. Om een ​​training met hoge intensiteit te doen, begint u met een warming-up van 5 tot 10 minuten en bouw dan op tot een oncomfortabele intensiteit. Probeer het 20 minuten vol te houden, of totdat je hartslagmeter aangeeft dat je ongeveer 400 calorieën hebt verbrand. U kunt de training op een loopband, een hometrainer of zelfs een roeimachine doen. Streef drie dagen per week naar deze intensieve training op niet-opeenvolgende dagen. Op twee andere dagen gedurende 40 tot 50 minuten kunt u deelnemen aan oefeningen met een lage intensiteit die aanvoelt als een 2 of een 3 op de waargenomen inspanningsschaal. Deze lage intensiteit oefening verbrandt nog steeds calorieën, maar het geeft je lichaam de kans om te herstellen en te herstellen van zware inspanning.

Intervallen

Voor sommige mensen kan een constante, intensieve training mentaal en fysiek te intensief zijn. Intervallen zijn een hulpmiddel dat intensieve training toegankelijker kan maken. Intervaltraining houdt in dat u zeer intensief werkt, gevolgd door kortere, gelijke of langere periodes van rust in een gemakkelijk tempo. Het "Journal of Obesity" merkt op dat intervaltraining bepaalde lichaamsprocessen stimuleert, waaronder hormoonregulatie en vetoxidatie, die vetverlies maximaliseren. Een eenvoudige intervaltraining kan op de loopband worden uitgevoerd. Warm enkele minuten op en verhoog vervolgens de snelheid tot twee minuten lang. Verlaag onmiddellijk de snelheid tot een zeer gemakkelijke jog of loop twee minuten. Herhaal vijf tot tien keer en laat afkoelen voor een complete workout. Intervallen breken uw training af, dus dit ongemak is draaglijker en de tijd gaat sneller voorbij.

Overwegingen

Deze zeer intensieve, vetverbrandende cardiosessies zijn niet voor beginners. Als lichaamsbeweging nieuw voor u is of als u van een lange onderbreking komt, ga dan geleidelijk terug naar cardiovasculaire training en pas na overleg met uw zorgverlener. Na enkele weken steady-state cardio kunt u vervolgens sessies met een hoge intensiteit of interval toevoegen. U zult uw slanke lichaamsresultaten versnellen als u uw cardiotraining combineert met totale lichaamstrainingstrainingen die minstens drie keer per week op niet-opeenvolgende dagen worden gedaan. Een dieet dat geraffineerde meel, toegevoegde suiker en de meeste verzadigde en transvetten weglaat, helpt u ook om sneller vetverlies en gewenste veranderingen in de lichaamssamenstelling te bereiken.


Bekijk de video: Vetverbranding verhogen? Afvallen en blijven eten! (Mei 2022).