Info

Hoe zet een Ectomorph lichaamsvet op?

Hoe zet een Ectomorph lichaamsvet op?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een ectomorph is een persoon die wordt gekenmerkt door een klein frame, dunne bouw en magere spieren. Ectomorfen hebben vaak meer moeite om aan te komen dan andere lichaamstypes, met name endomorfen en mesomorfen, vanwege de manier waarop hun lichaam wordt gevormd. Mensen die gemakkelijk aankomen, zijn vaak jaloers op ectomorfen, omdat ze kunnen eten wat ze willen, zelden sporten en van nature mager blijven, maar ectomorfen hebben een probleem met het verkrijgen van spieren en vet. Er zijn stappen die ectomorfen kunnen nemen om hun lichaam op te bouwen, rondingen te krijgen en sterker te zijn om hun doelen te bereiken.

Dieet

Over het algemeen is de beste manier om aan te komen meer calorieën binnen te krijgen dan je elke dag aan energie verbruikt. Dit geldt zowel voor een ectomorf als voor personen met andere lichaamstypes. Je moet ongeveer 500 extra calorieën per dag eten om 1 pond per week te winnen. Doe dit door elke dag ontbijt te eten, vaker te snacken en het een dagelijks doel te maken om voldoende calorieën te eten. Zorg ervoor dat je elke dag voldoende eiwitten, complexe koolhydraten en gezonde vetten eet.

Oefening

Blijf actief en oefen minimaal drie tot vijf dagen per week uit. Dit helpt om uw eetlust sterk te houden en kan helpen spieren op uw lichaam op te bouwen. Aërobe oefening verbrandt meer calorieën dan weerstands- of krachttraining, dus u moet meer eten op dagen dat u het doet. Zorg ervoor dat u krachttraining in uw schema opneemt, zoals gewichtheffen, om uw algehele spiermassa te vergroten. Dit zal je helpen er sterker uit te zien en je te voelen terwijl je in je hele lichaam aankomt.

Supplementen

Voeg toe aan uw dagelijkse dieetplan door uw dieet waar mogelijk aan te vullen met gezonde, voedingssupplementen. Probeer elke dag een lepel eiwitpoeder toe te voegen aan een smoothie als tussendoortje. Dit verhoogt niet alleen direct uw totale calorie-inname voor de dag, het biedt u ook veel van de vitamines en mineralen die u nodig hebt om gezond te blijven. Een andere manier om je gewichtstoename te stimuleren, is om drankjes te kiezen die calorieën bevatten in plaats van een paar keer per dag water. Je moet nog steeds veel water drinken, maar je kunt in plaats daarvan soms een gezond sap of een glas melk vervangen.

Andere tips

Het is een goed idee om naar een arts te gaan om lichamelijke aandoeningen uit te sluiten waardoor u zo dun blijft voordat u begint met een programma om aan te komen. Zodra dat is gebeurd, zou je moeten plannen om elke dag vijf of zes kleine tot middelgrote maaltijden te eten in plaats van drie grotere. Hierdoor blijven de calorieën de hele dag door in je systeem en kun je over het algemeen meer eten. Word geen bankaardappel om aan te komen, want je zult niet blij zijn met het gewicht dat je wint. Blijf actief en onthoud dat veel mensen willen dat ze van nature zo dun kunnen zijn als jij.


Bekijk de video: Weightgainer Maken 1000+ KCAL VOOR SPIERMASSA (Mei 2022).