Info

De voordelen van Six Pack Abs

De voordelen van Six Pack Abs


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als je het geluk hebt en gedisciplineerd genoeg bent om de trotse eigenaar van six-pack abs te zijn, zullen de onmiddellijke visuele voordelen van deze kabbelende spieren je niet zijn ontgaan. Buiten het voor de hand liggende heeft een getinte sixpack echter ook andere, subtielere voordelen, dus het is de pijn van planken en sit-ups zeker waard.

Verbeterde houding

De buikspieren maken deel uit van de kern, die verwijst naar de spieren in het midden van het lichaam. Deze spieren helpen het lichaam tijdens beweging te stabiliseren - gebeeldhouwde buikspieren kunnen daarom helpen uw evenwicht te verbeteren. De Mayo Clinic merkt op dat dit u een voordeel in de sport kan geven, maar nog belangrijker, het helpt dagelijkse bewegingen gemakkelijker te maken en verbetert uw houding.

Betere sportieve prestaties

Veel sporten vereisen dat het lichaam de kernspieren gebruikt, en wanneer buikspieren sterk en gescheurd zijn, zijn de bijbehorende kernspieren dat meestal ook. Een verscheidenheid aan sporten maakt gebruik van de kernspieren - van racketsporten tot roeien - dus het perfectioneren van buikspieren kan je prestaties verbeteren, volgens Harvard Medical School.

Verhoogde basale stofwisseling

Iedereen heeft buikspieren, maar naarmate vet de neiging heeft zich te verzamelen, heeft niet iedereen zichtbare buikspieren. Als je een man bent en een sixpack hebt, betekent dit dat je slechts ongeveer 12 procent vet op je lichaam hebt en dat vrouwen met sixpacks minder dan 18 procent vet hebben. Deze lage lichaamsvet en hoge magere spiermassa is relevant voor uw dagelijkse calorieverbranding. Spier verbrandt meer calorieën in rust dan vet, dus uw six-pack betekent dat uw basale metabolisme (BMR), wat gewoon betekent dat de calorieën die u elke dag in rust verbrandt, hoger is dan het zou zijn als u meer lichaamsvet had dat die buikspieren.

Ziet er goed uit

Gescheurde buikspieren zijn universeel aantrekkelijk, volgens een rapport uit 2006 van ABC News. Zowel mannen als vrouwen beoordelen een six-pack hoog als het gaat om seksuele aantrekkingskracht, dus het is nog een wapen in je arsenaal als het gaat om de datingoorlog. Jaloezie kan ook vleiend zijn voor het ego van de persoon met de platte buik, omdat buikspieren ook het deel van het lichaam zijn dat de meeste andere mensen zichzelf willen verbeteren.Opmerkingen:

 1. Primeiro

  Het is opmerkelijk, nogal grappige zin

 2. Shabab

  Ik denk dat je het fout hebt. Ik ben er zeker van.

 3. Mikami

  Het tijdperk van goed bloggen komt ten einde. Binnenkort worden ze allemaal gevuld met shit -opmerkingen. Angst, o kleine trouw, want dit komt heel snel!

 4. Alo

  And how in such a case to enter?Schrijf een bericht