Info

Hoe onderarmen te oefenen zonder apparatuur

Hoe onderarmen te oefenen zonder apparatuur


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Terwijl u uw onderarmen werkt in oefeningen zoals biceps-krullen en pullups, kunt u zich specifiek richten op de onderarmspieren om polsflexibiliteit te verkrijgen en kracht te vergroten. Onderarmwerk kan ook de pols- en gripsterkte verbeteren. Werken aan het bouwen van sterkere onderarmen vereist geen dure of omvangrijke apparatuur - in feite, als u net begint met het richten op uw onderarmen, kan het gebruik van gewichten tot letsel leiden.

Stap 1

Open en sluit je vuisten 10 keer, knijp lichtjes wanneer de vuist is gesloten. Dit verwarmt je onderarmspieren om ze voor te bereiden op training.

Stap 2

Strek je onderarmen voor en na het werken. Ga op handen en voeten op de grond liggen en draai je handen zodat je vingers achteruit naar je knieën wijzen. Ga iets naar achteren zitten in uw voeten, houd uw armen recht om de spieren in uw onderarmen te strekken.

Stap 3

Buig je ellebogen 90 graden en houd je handen voor je met de handpalmen en vingers plat, naar beneden gericht. Beweeg je handen in een cirkel met alleen je pols. Hierdoor worden alle spieren in je onderarm op een bepaald punt in de cirkel ingeschakeld. Verhoog de intensiteit door een vuist te vormen en erin te knijpen terwijl je de cirkels uitvoert.

Stap 4

Voer een polskrul uit door in een stoel te zitten en een onderarm over uw dij te leggen, iets voorover leunend met uw rug recht. Je handpalm moet naar boven wijzen. Maak een vuist en til uw hand op en laat deze zakken, waarbij u bij de pols buigt terwijl de rest van uw armen stilstaat. Draai uw hand om zodat uw handpalm naar beneden is gericht en herhaal. Om weerstand toe te voegen, duw je voorzichtig op je vuist terwijl je optilt.

Stap 5

Leg een mat of vloerkleed op de vloer. Pas je pushup-houding aan om op je knokkels te rusten in plaats van op je handpalmen, waardoor je een vuist maakt. Voer pushups op je knokkels uit, met behulp van de spieren van je onderarmen om je polsen stabiel te houden tijdens de beweging.

Tip

 • Met een stressbal in een hand knijpen of tegelijkertijd een krant verkruimelen kan ook helpen om je onderarmen te trainen.


Bekijk de video: Thuis Opdrukken Voor Gespierd Bovenlichaam Borst, Schouders & Triceps (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Lenno

  de waanideeën van koorts die dat

 2. Conant

  Grappige vraag

 3. Lev

  Excuseer, dat ik u onderbreek, maar naar mijn mening is dit thema niet zo actueel.

 4. Maukasa

  In dit is iets. Heel erg bedankt voor de hulp bij deze vraag.Schrijf een bericht