Info

Als u drie dagen hard traint, dan matig twee dagen, zult u snel afvallen?

Als u drie dagen hard traint, dan matig twee dagen, zult u snel afvallen?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het zou leuk zijn als je zou kunnen eten wat je wilt en gewicht zou verliezen. Als dit waar zou zijn, zou meer dan tweederde van de volwassen Amerikanen geen overgewicht hebben. Hoewel wat je eet belangrijk is, is lichaamsbeweging ook een essentieel onderdeel van gewichtsverlies en gezondheid. Als u drie dagen lang en matig voor twee oefent, kunt u meer calorieën verbranden en uw gewichtsverlies verhogen, dan als u slechts matig traint. Maar probeer niet te snel af te vallen.

Gewicht verliezen

Om lichaamsvet te verliezen, niet alleen gewicht, moet u meer calorieën verbranden dan u op een consistente basis consumeert. Slechts 1 pond vet is ongeveer 3500 calorieën. Om te begrijpen hoeveel dat eigenlijk is, als een persoon van 160 pond een uur met 3,5 mijl per uur liep, zou hij ongeveer 314 calorieën verbranden. Dus hoewel het drie keer per week verhogen van de intensiteit meer calorieën zal verbranden, moet je nog steeds streven naar ongeveer 1 tot 2 pond gewichtsverlies per week. Naast het verhogen van lichaamsbeweging, kunt u uw calorie-inname niet verhogen. In feite, als u de neiging heeft om te veel te eten of calorie-geladen, vetrijk voedsel te eten, moet u mogelijk uw totale calorieën verminderen om gewichtsverlies te bereiken.

Aanbevelingen voor trainingsintensiteit

Verzamel elke week minimaal 150 minuten matige tot krachtige oefeningen. Verspreid over vijf trainingen zou dit minimaal 30 minuten per sessie zijn. Er is een direct verband tussen intensiteit en verbrande calorieën. Dus als u wandelt om te sporten, zal het verhogen van uw snelheid of het toevoegen van heuvels de uitdaging en het tempo van uw gewichtsverlies vergroten. Als u veel gewicht wilt verliezen, verlengt u de duur van uw trainingen tot maximaal 60 minuten. Combineer zowel cardio- als weerstandstraining voor de beste resultaten.

Oefening Afterburn

Op dagen dat u traint, kunt u calorieën blijven verbranden boven uw normale rustsnelheid, zelfs nadat de training is afgelopen. Dit staat algemeen bekend als naverbranding. Wanneer u traint en uw hartslag verhoogt, verhoogt u het aantal calorieën dat u verbrandt. Nadat de training is afgelopen, kan uw lichaam enkele uren met een verhoogde snelheid branden. Hoe hoger de intensiteit van uw training, hoe meer u verbrandt tijdens en na uw training. Krachtige training heeft dus voordelen die verder gaan dan alleen uw training.

Tips en overwegingen

Veel mensen denken dat ze cardio moeten doen om gewicht te verliezen en weerstandstraining te verwaarlozen. Maar het toevoegen van spieren aan je lichaam zal je metabolisme verhogen en meer calorieën verbranden, zelfs in rust. Train twee of drie keer per week en doe minimaal een of twee oefeningen per spiergroep. Ook, alleen omdat krachtige intensiteit meer brandt, moet u de gematigde trainingen niet verkorten voor meer uitdagende oefeningen. Matige lichaamsbeweging geeft uw lichaam een ​​kans op actief herstel. Herstel is nodig voor uw lichaam om sterker te worden en voor gewichtsverlies. Oefenen met zowel matige als krachtige intensiteiten geeft u resultaten met een veilige, effectieve snelheid.


Bekijk de video: Sneller hardlopen! Voeding Tips en nog veel meer! (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Acwellen

  Ik denk dat je een fout maakt. Ik kan mijn positie verdedigen. E -mail me op PM, we praten.

 2. Horus

  Ik doe mee. Het was en met mij. Over dit thema kunnen we communiceren. Hier of in PB.

 3. Dugal

  Ja het is allemaal een fantasie

 4. Vujind

  Helaas kan ik je niet helpen. Ik denk dat je de juiste oplossing zult vinden.Wanhoop niet.

 5. Sashicage

  Goed gedaan, je werd bezocht door gewoon een uitstekend idee

 6. Kentigem

  Ik leef met je mee.Schrijf een bericht