Info

De beste fitnessapparaten om buikvet te verliezen


Als je buikvet wilt verliezen, begin dan met een gezonde dosis cardio. De persoon naast je op de buikbank lijkt misschien alsof hij aan de spieren zit, maar het echte werk begint met het verbranden van calorieën door cardio-oefening en training minstens vijf dagen per week. Volgens de American Heart Association is een totaal van 150 minuten per week vereist en moet je je hart minstens 10 minuten volhouden om te profiteren van elke cardio-oefening - dit verbrandt de juiste hoeveelheid calorieën.

Maak je klaar om te rennen

Stop met lopen en begin te rennen. Rennen op een loopband speelt een belangrijke rol bij het vormen en verstevigen van de buik, omdat hardlopen intenser is dan lopen, waardoor er meer calorieën worden verbrand. Doorgaans verbrandt een gemiddeld persoon van 150 pond tot 370 calorieën in 30 minuten loopband met een snelheid van 5 tot 6 mph. De meeste loopbanden bieden verschillende snelheden en hoogtes om je run uitdagender te maken.

Glijden uw weg naar gezondheid

De elliptische trainer lijkt op hardlopen en is erg populair in de sportschool. Ze combineren de beweging van langlaufen en steppen. Sommige elliptische trainers hebben weerstandsbalken die een training aan het bovenlichaam toevoegen terwijl je gaat. De beweging met weinig impact is gemakkelijker op je gewrichten en benen en het heeft verstelbare instellingen om je training uitdagender te maken. Een persoon die 150 pond weegt, kan in 30 minuten 335 calorieën verbranden. Sommige elliptische trainers trappen zelfs achteruit, gebruiken verschillende spieren en brengen variatie in je training.

The Great Indoors

De hometrainer is een effectieve, niet-dragende machine die gemakkelijk op de gewrichten past en ook veilig en effectief kan worden uitgevoerd door mensen met overgewicht en ouderen. Je kunt snelheid en weerstand toevoegen voor extra uitdaging. Een gemiddelde persoon van 155 pond kan in 30 minuten in een krachtig tempo tot 391 calorieën verbranden. Fietsen is een uitstekende manier om vet te verliezen en calorieën te verbranden. Fietslessen worden meestal gegeven door een gecertificeerde instructeur in de sportschool - lessen duren tussen de 40 tot 50 minuten. Deze klassen zijn zeer effectief voor het verbranden van overmatige hoeveelheden calorieën en fietsen met een groep kan leuk en uitdagend zijn.

Gezonde gewoonten

HIIT is een uitstekende manier om buikvet te verliezen. Hoge intensiteit intervaltraining wisselt hoge intensiteit burst van oefening af met lage intensiteit actieve hersteltijd. Op een loopband kun je bijvoorbeeld 30 seconden tot een minuut hardlopen met 7 mph of hard sprinten, gevolgd door 15 tot 30 seconden op 4 mph of joggen of wandelen - doe dit interval voor de rest van je training, die kan duren tussen vijf en 30 minuten. Zorg ervoor dat je enkele minuten in een loopsnelheid afkoelt. Met HIIT kun je jezelf harder pushen en meer calorieën verbranden om buikvet te verliezen.

Middelen


Bekijk de video: Vetverbranding? Dan minstens 20 minuten trainen of niet? - Gezond en Slank dag 19 (Januari- 2022).