Info

Aerobics of de elliptische: welke verbrandt meer calorieën?

Aerobics of de elliptische: welke verbrandt meer calorieën?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als je je hebt aangemeld voor een sportschoollidmaatschap met de bedoeling een paar kilo vet te verliezen, is je eerste taak om te bepalen welke oefeningen je aan je trainingsschema moet toevoegen om je te helpen snel calorieën te verbranden. Veel sportscholen bieden aerobicslessen samen met een ruimte waar je verschillende cardio-apparaten kunt gebruiken, zoals elliptische trainers; elk helpt u echter om calorieën met een andere snelheid te verbranden. Bepalen welke meer calorieën zal verbranden, hangt onder andere af van welke aerobics je doet en hoe hard je werkt.

Aerobics

Het nemen van een aerobicsles in uw sportschool biedt een uptempo en vermakelijke manier om calorieën te verbranden, wat een welkome uitkomst is van een meer alledaagse elliptische training. De intensiteit in aerobicsklassen kan aanzienlijk variëren; sommige sportscholen bieden bijvoorbeeld verschillende soorten aerobics en step-aerobicslessen, en veel leraren hebben verschillende stijlen. Harvard Medical School meldt dat een persoon van 155 pond die 30 minuten in een aerobicsles met weinig impact doorbrengt 205 calorieën verbrandt, terwijl dezelfde persoon 260 calorieën verbrandt in een high-impact aerobicsklasse van 30 minuten. In een klasse van 30 minuten wateraerobics verbrandt een persoon van 155 pond 149 calorieën.

Elliptische trainer

Elliptische trainers zijn ideale trainingsapparaten omdat ze u helpen calorieën te verbranden en tegelijkertijd weerstand bieden aan uw armen, in tegenstelling tot een loopband of hometrainer. Volgens Harvard Medical School zal een 155-pond persoon die een elliptische trainer met een algemene intensiteit gebruikt 335 calorieën in 30 minuten verbranden, waardoor deze oefening in theorie een snellere manier is om calorieën te verbranden dan een aerobicsles. Als u tijdens uw elliptische trainertraining meer calorieën wilt verbranden, kunt u de weerstand van de machine verhogen.

Overwegingen

Hoewel het gebruik van een elliptische trainer je waarschijnlijk zal helpen meer calorieën te verbranden dan het nemen van een aerobics- of wateraerobicsklasse, spelen een paar variabelen een rol bij het bepalen welke activiteit meer calorieën zal verbranden. Als u de elliptische trainer bijvoorbeeld saaier vindt en deze slechts 30 minuten gebruikt, maar deelneemt aan een aerobicsles van 60 minuten met een hoge impact, verbrandt de klas meer calorieën. Evenzo, als je de elliptische trainer met een zeer lage weerstand gebruikt, kan de aerobics een betere calorieverbrander zijn. Als je moe wordt, is het gemakkelijk om de weerstand van de elliptische trainer te verlagen; in een aerobicsles kan de aanmoediging van de leraar en levendige muziek je helpen je tempo hoog te houden.

Workouts

Door een aerobicsles en een sessie over de elliptische trainer toe te voegen aan je wekelijkse trainingsschema, kunnen je sportbezoeken aantrekkelijk blijven in plaats van saai. Als je de ene oefening boven de andere wilt kiezen, bedenk dan dat aerobicslessen een uitdaging kunnen zijn als je gewrichtspijn of -letsel hebt, zoals knie- of heupproblemen. Elliptische trainers bieden echter een oefening die vrijwel vrij is van impact. Probeer, ongeacht de oefening die u kiest, te voldoen aan de aanbeveling van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services dat volwassenen minimaal 150 minuten matige aerobe oefeningen per week krijgen.

MiddelenOpmerkingen:

 1. Taktilar

  Geweldig, heel nuttig ding

 2. Goltit

  Heb je zo'n weergaloze antwoord bedacht?

 3. Jaylend

  BAD QUALITY BUT YOU CAN SEE

 4. Pacorro

  Ik denk dat je het fout hebt. Laten we bespreken. E-mail me op PM, we praten.

 5. Engel

  Ik geloof dat je het mis hebt. Laten we bespreken. E -mail me op PM, we zullen praten.

 6. Voodoozahn

  Welke woorden ... Geweldig, een briljante zin

 7. Tojahn

  Ongelooflijk ))))))))))))))))))))Schrijf een bericht