Info

Oefeningen om bovenste dijvet te verbranden

Oefeningen om bovenste dijvet te verbranden


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Mensen die overtollig vet in het onderste deel van hun lichaam dragen, inclusief de bovenbenen, worden vaak peervormig genoemd. Je kunt je dijen niet richten met oefening, maar een combinatie van krachttraining en cardiovasculaire oefening helpt je calorieën te verbranden voor gewichtsverlies en de spieren in je bovenbenen te versterken. Praat met uw arts voordat u aan een nieuwe trainingsroutine begint.

Oefening Aanbevelingen

Voor mensen met een gezond gewicht adviseren de centra voor ziektebestrijding en -preventie om elke week minstens 150 minuten te bewegen. Als u net begint met een trainingsroutine, kan dit voldoende zijn om te beginnen met gewichtsverlies, ook in uw bovenbenen. Het is echter waarschijnlijker dat u elke week meer dan 300 minuten beweging nodig hebt voor effectieve vetverbranding. MayoClinic.com beveelt bovendien elke week twee of drie krachttrainingssessies van 20 tot 30 minuten aan. Dit helpt je metabolisme te stimuleren door spiermassa op te bouwen en creëert definitie in je bovenbeenspieren, waardoor ze slanker lijken.

Cardiovasculaire Oefening

Cardio verbrandt calorieën en helpt bij het afvallen. Als uw dijen een probleemlocatie zijn, kies dan activiteiten die de spieren in het gebied aanspannen, waardoor uw voordelen worden gemaximaliseerd en de resultaten kunnen worden versneld. Wandelen, joggen, wandelen, dansen, zwemmen en fietsen zijn goede opties. Voetbal en basketbal zijn teamsporten die je bovenbenen trainen. Verspreid uw cardio-time-out door de week, waardoor uw metabolisme actief blijft en uw dijen continu werken.

Krachttraining

Vrije gewichten, fitnessapparaten en weerstandsbanden zijn goede keuzes om op te nemen in een krachttraining voor het afstemmen van je bovenbenen. Krachttraining verbrandt misschien niet zoveel calorieën als cardiovasculaire oefeningen, maar het vergroten van uw spiermassa helpt uw ​​lichaam meer calorieën te verbranden, waardoor het een belangrijk onderdeel is van een dij-afslankroutine. Voeg bewegingen toe die je bovenbenen tijdens elke sessie trainen. Squats, lunges, beenverhogingen, stappen, deadlifts en bergbeklimmers zijn goede keuzes. Doe ten minste één set van 12 herhalingen tijdens elke training en voeg sets toe naarmate je kracht en uithoudingsvermogen wint.

Overwegingen

Met een consistente routine die voldoet aan de trainingsrichtlijnen voor volwassenen, kunt u binnen ongeveer drie weken resultaten in uw bovenbenen verwachten. Een belangrijk onderdeel van een vetverbrandingsroutine is uw dieet. Je kunt niet naar de sportschool gaan en dan een calorierijke maaltijd eten en toch verwachten je slank te worden. Combineer uw trainingsroutine met een caloriearm en goed afgerond maaltijdplan dat een verscheidenheid aan voedingsmiddelen uit elke voedselgroep omvat. Dit zorgt voor voldoende inname van voedingsstoffen om de training te ondersteunen, maar bevat weinig calorieën voor vetverlies.


Bekijk de video: Buikvet Verbranden - Thuis Training! (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Mazucage

  Het is conform, de bewonderenswaardige zin

 2. Chevalier

  Ik promolchu waarschijnlijk

 3. Serena

  Je vergist je. Schrijf me in PM, we zullen het bespreken.

 4. Vushicage

  Ik denk dat je niet gelijk hebt. Schrijf me in PM.

 5. Rob Roy

  Het lijkt mij dat het uitstekende idee isSchrijf een bericht