Info

Oefeningen voor hangende billen


Een afname van de elasticiteit van de huid en spierspanning kan ervoor zorgen dat uw billen slap lijken. Er zijn tal van fitnessapparaten en apparatuur op de markt die beweren de spieren in je billen te tillen en te versterken. Je hebt echter geen luxe uitrusting nodig om je achterkant minder doorhangend te laten lijken. Een paar eenvoudige oefeningen zullen de spieren in je achterste versterken en je kunt ze overal doen.

Stap 1

Doe squats. Squats richten zich op je gluteus maximus en gluteus minimus-spieren. Ga staan ​​met je voeten iets breder dan de heupbreedte uit elkaar, je tenen naar buiten gedraaid en je handen langs je lichaam. Span je buikspieren aan en buig je knieën en heupen terwijl je jezelf naar de vloer laat zakken. Houd je borst omhoog. Laat jezelf zakken tot je knieën net boven je enkels zijn. Adem uit en til je lichaam terug naar de beginpositie, zorg ervoor dat je buikspieren strak blijven. Herhaal de zet acht tot 12 keer.

Stap 2

Voeg lunges toe aan je trainingsroutine. Lunges geven je gluteus maximus en gluteus minimus spieren een goede training. Ga met je voeten bij elkaar staan, je rug recht en je buikspieren aangespannen. Til een voet van de vloer en evenwicht jezelf op de andere voet. Laat uw opgeheven voet, hiel eerst, op de grond zakken en laat uw lichaam zakken totdat uw dijbeen evenwijdig is aan de vloer. Houd de longe twee of drie seconden vast. Duw met uw hiel omhoog en keer terug naar de startpositie. Doe acht tot 12 lunges aan elke kant.

Stap 3

Loop bergop. De inspanning die op je bilspieren wordt uitgeoefend terwijl je jezelf bergop duwt, is een effectieve training voor het verstevigen en tillen van dit deel van je lichaam. Zoek een heuvel buiten om te gebruiken. Begin met een kleine helling en werk geleidelijk naar een steilere heuvel. Lopen kan ook helpen om een ​​gezond gewicht te behouden en kan uw risico op hartaandoeningen verminderen, zo meldt het "American Journal of Clinical Nutrition".

Stap 4

Ga joggen. Terwijl je jogt, krijgen je gluteus maximus, gluteus minimus en de spieren in je dijen een effectieve training. Zoek een joggingparcours in uw buurt om de spieren in uw billen te vormen en te versterken. Hardlopen kan vergelijkbare resultaten opleveren.

Stap 5

Trappen beklimmen. De bewegingen die nodig zijn om trappen op en af ​​te gaan, zijn gericht op de spieren in je billen en dijen en kunnen je helpen de strakke en strakke figuur te krijgen die je wenst. Beklim meerdere keren per dag de trap in je huis of zoek een lokaal stadion waar je de trap kunt gebruiken. Traplopen is ook een goede manier om de gezondheid van je hart te verbeteren, meldt de "British Journal of Sports Medicine".

Tips

  • Houd halters van 5 tot 10 pond in je handen terwijl je squats of lunges doet. U verhoogt de hoeveelheid inspanning die nodig is om de bewegingen uit te voeren, wat kan helpen om uw billen sneller te verhogen en te versterken.
  • Gebruik een loopband als een andere manier om bergop te lopen of te joggen.
  • Een traptrekker is een andere manier om te profiteren van de voordelen van traplopen.


Bekijk de video: Workout: Zo krijg je in 10 minuten super strakke billen (Januari- 2022).