Info

Oefeningen voor handbellen


Handbellen worden meestal gezien tijdens muzikale religieuze vieringen, zoals de kerstvakantie. Maar voorbereiding op een belbelprestatie kost maanden oefening. Handbellen kunnen variëren van ongeveer 7 gram tot bijna 19 pond, dus je hebt een aanzienlijke hoeveelheid onderarm, pols, arm en bovenlichaam nodig om een ​​bel vast te houden en te manipuleren tijdens een lange oefening of uitvoering.

Opwarmen

Warm je bovenlichaam op met dynamisch rekken. Gebruik grote armcirkels naar voren en naar achteren om je rug en schouders ongeveer twee minuten op te warmen. Houd je armen voor je uit en draai je handen in polscirkels. Schakel na ongeveer een minuut van richting.

Polsen en onderarmen

Je polsen en onderarmen kunnen een krachtige training krijgen terwijl je aan de handbellen speelt, omdat je snel met je pols moet zwaaien om de bellen goed te laten rinkelen. Voer polskrullen uit door je onderarm op je dij te laten rusten en een lichte halter, zoals 2 pond, op en neer te tillen met je handpalm omhoog. Doe twee sets van 10, draai dan je hand om zodat de palm naar beneden wijst en doe nog twee sets. Verhoog het gewicht geleidelijk. Om uw pols en onderarmspieren de hele dag te trainen, knijpt u in een stevige stressbal, houdt u de squeeze drie seconden vast en herhaalt u dit voor zoveel herhalingen als comfortabel.

Biceps

Biceps-krullen zijn een efficiënte manier om uw biceps-spieren te versterken. Laat de achterkant van uw bovenarm, uw tricepsgebied, op uw dij rusten wanneer u gaat zitten. Houd een gemiddeld gewicht, zoals 8 tot 12 pond, in uw hand met uw handpalm omhoog en til langzaam naar uw schouder. Laat zakken tot je elleboog recht is en til vervolgens opnieuw op voor 10 herhalingen.

Bovenlichaam

Probeer pushups om je schouders, bovenrug en borst te werken - alle spieren die worden gebruikt bij het manipuleren van handbellen. Plaats jezelf op de vloer met je armen naar voren, zodat alleen je handen en tenen de vloer raken. Je lichaam moet een rechte lijn maken van je nek naar je enkels en je handen moeten op schouderbreedte uit elkaar liggen. Buig je ellebogen en laat je lichaam zakken, houd het recht en duw dan recht omhoog. Begin met een set van vijf en bouw tot twee sets van 10. Als de pushups in het begin te moeilijk zijn, rust dan op je knieën in plaats van je tenen, maar houd je lichaam recht zonder te buigen in de taille.


Bekijk de video: 20e Militair Bivak in Herselt. (November 2021).