Info

Oefeningen die uw onderarmgrootte met één inch vergroten

Oefeningen die uw onderarmgrootte met één inch vergroten


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Popeye had enorme onderarmen, die hij toeschreef aan veel spinazie. Hoewel spinazie ongetwijfeld goed voor je is, moet je, als je Popeye-achtige onderarmen wilt, hard werken om deze spieren te ontwikkelen. De hoeveelheid spieren die je ontwikkelt, is afhankelijk van hoe hard je traint, hoe goed je eet, hoe consistent je inspanningen zijn en genetica, maar met toepassing en vastberadenheid voeg je misschien een centimeter toe aan je onderarmen. Er zijn verschillende oefeningen die je kunt gebruiken om je onderarmspieren te vergroten.

Barbell pols krullen

Barbell pols krullen werken je onderarm flexoren, die de grootste, sterkste spieren in je onderarm zijn. Ga op een oefenbank zitten met je voeten plat op de vloer. Houd een halter met een onderhandse greep vast en laat uw onderarmen op uw benen rusten, zodat uw polsen over uw knieën liggen, handpalmen naar boven gericht. Strek uw polsen uit en laat de balk naar de vloer zakken en krul uw polsen weer omhoog. Als je geen halter hebt, kun je deze oefening ook uitvoeren met een enkele halter en één arm tegelijk. Voer twee tot vier sets van zes tot 12 herhalingen van deze oefening uit met een uitdagend gewicht.

Omgekeerde krullen

Omgekeerde krullen richten zich op je boven-, buitenste onderarmspieren en geven je biceps ook een goede training. Door een duimloze greep te gebruiken, versterkt u ook uw greep. Ga staan ​​en houd een halter met een bovenhandse greep. Plaats uw duimen boven op de balk in plaats van eromheen. Houd je ellebogen in je zij, knijp in de stang en buig je armen om het gewicht naar je schouders te brengen. Laat de stang weer zakken tot volledige armverlenging en herhaal. Voer twee tot vier sets van zes tot 12 herhalingen uit.

Farmer's Walk

Je onderarmspieren beheersen je grip, zodat het uitvoeren van gripversterkende oefeningen je onderarmen helpt opbouwen. Een manier om dit te doen is door de wandeling van de boer uit te voeren. Pak een zware halter in elke hand. Knijp zo hard mogelijk in de halters. Maak vervolgens een wandeling rond uw trainingsgebied terwijl u uw halters draagt. Loop zo ver als je kunt. Leg de gewichten neer op het moment dat u voelt dat uw grip op het punt staat uit te geven in plaats van ze te laten vallen. Rust even en herhaal.

Handgrijper

Een handgreep is een kleine, draagbare V-vormige veer die u vasthoudt en knijpt om uw onderarmen en grip te ontwikkelen. Omdat het klein en discreet is, kunt u een handgreep vrijwel overal gebruiken en wanneer u maar wilt voor een extra onderarmtraining. Voer getimede houdingen uit of pers voor herhalingen; beide variaties helpen bij het opbouwen van je onderarmspieren. Handgrijpers variëren aanzienlijk in sluitkracht, dus probeer het voordat u koopt om ervoor te zorgen dat het product dat u overweegt geschikt is voor u.Opmerkingen:

 1. Acel

  Ik hoop dat ik vanwege de kwaliteit de betekenis zal begrijpen!

 2. Nally

  Niet het ongeluk!

 3. Manos

  Bravo, wat een woorden nodig..., een uitstekend idee

 4. Custennin

  kijken naar welk karakter van werkSchrijf een bericht