Info

Oefeningen om Extensor Lag van Quadriceps te verliezen

Oefeningen om Extensor Lag van Quadriceps te verliezen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Verlengingsvertraging van de quadriceps treedt meestal op na letsel of een operatie aan het kniegewricht. Het wordt gedefinieerd als gebrek aan actieve knie-extensie met volledige passieve beweging beschikbaar. Dat betekent dat je knie kan worden gestrekt of passief een normaal bewegingsbereik zal hebben, maar je hebt onvoldoende quadriceps-kracht om volledige extensie te bereiken met een spiercontractie. Volgens "The Journal of Orthopedic and Sports Physical Therapy" kan extensievertraging worden toegeschreven aan spierzwakte, gewrichtsstijfheid en pijn. De zwakte van Quadriceps kan worden verbeterd met verschillende oefeningen.

Stap-Ups

Step-ups zijn ideaal voor het trainen van quadriceps-spieren voor extensievertraging omdat ze zich richten op het verkrijgen van terminale knieverlenging. Ga onderaan de trap staan, gebruik een leuning of de muur om in balans te komen. Plaats je rechterbeen op de onderste trap en duw je linkerbeen omhoog van de vloer alsof je een trap beklimt. Laat je linkerbeen in de lucht hangen en duw je rechterknie recht en concentreer je op het verkrijgen van volledige knie-extensie. Houd deze positie 10 seconden vast en laat het linkerbeen langzaam op de vloer zakken. Deze oefening kan worden gedaan met de voorkant naar voren, zijwaarts en achteruit de trap op. Plaats uw aangedane ledemaat altijd op de trap en duw met dat been.

Zittend knie-verlenging

Zittend knie-extensie oefeningen kunnen thuis worden voltooid in een stoel of op een gewicht training machine in de sportschool. Als u gewichten gebruikt, is het belangrijk om uw techniek te controleren en ervoor te zorgen dat u uw knie maximaal kunt strekken. Ga met uw voeten op de grond zitten en til uw aangedane been langzaam op totdat uw knie recht is. Houd het gedurende 10 seconden recht op maximale extensie en laat het langzaam op de vloer zakken.

Richtlijnen

Algemene squats en lunges kunnen ook helpen bij het verbeteren van de quad-kracht, maar u kunt betere resultaten zien door te trainen op de knie-extensie aan het eindbereik met de bovenstaande oefeningen. Algemene trainingsrichtlijnen voor krachttraining zijn om acht tot 10 herhalingen voor drie sets uit te voeren. Verhoog de weerstand wanneer de oefening gemakkelijk wordt. Om aan kracht te blijven winnen, moet je de spieren trainen om vermoeid te raken. Bij deze oefeningen is het belangrijk om te focussen op de beweging van het eindbereik quadriceps. De juiste techniek is cruciaal voor het trainen van de quadriceps op eindbereik.

Elektrische stimulatie

Een studie in 2009 in "The Journal of Medical Biomechanics" meldde dat het gebruik van elektrische stimulatie in combinatie met traditionele training resulteerde in meer verbetering van extensievertraging dan traditionele training alleen. Als u zelf niet voldoende verbeteringen ziet, probeer dan een fysiotherapieprogramma dat het gebruik van elektrische stimulatie kan omvatten.


Bekijk de video: 2 Month Old Baby Typical & Atypical Development Side by Side (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Sedgewick

  Het is opmerkelijk

 2. Gilmer

  Of course, I apologize, but this answer does not suit me. Misschien zijn er meer opties?

 3. Lindael

  Bravo, dit prachtige idee is trouwens noodzakelijk

 4. Garrson

  Je hebt ongelijk. Schrijf me in PM.Schrijf een bericht