Info

Oefeningen voor Muscle Toning & Shaping voor vrouwen

Oefeningen voor Muscle Toning & Shaping voor vrouwen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als vrouw kan het moeilijk zijn om het publieke imago van hoe vrouwen 'verondersteld' te worden waar te maken. In plaats van te proberen op een dun model te lijken, kunt u ervoor kiezen om uw lichaam te vormen en te vormen tot de beste versie van zichzelf, wat dat ook mag zijn. Combineer krachttrainingsoefeningen om spiermassa op te bouwen met cardiovasculaire oefeningen om overtollig vet te verbranden dat je nodig hebt om het best mogelijke lichaam te creëren. Eet een gezond, uitgebalanceerd dieet om nog betere resultaten te krijgen.

Overhead Druk

De overheadpers werkt op je triceps en schouders en geeft je de sterke, sexy armen die je altijd al wilde hebben. Ga met uw benen iets uit elkaar staan ​​en houd een halter in elke hand op schouderhoogte met uw ellebogen gebogen. Trek je buik samen, strek je rug en druk op de gewichten boven je hoofd door je armen uit te strekken. Laat langzaam terug zakken naar de startpositie. Voer twee tot drie sets van acht tot 12 herhalingen uit met een uitdagend gewicht om je armen te vormen en te versterken.

Saksische zijbochten

Toon en vorm je taille in een zandloper met Saksische zijbochten. Houd een gewicht van twee tot vijf pond in elke hand. Houd de gewichten boven het hoofd met uw armen gestrekt en uw benen iets uit elkaar. Houd de gewichten boven je hoofd, buig je romp zo ver mogelijk naar rechts zonder je bovenlichaam te draaien. Keer terug naar de rechtopstaande positie en buig vervolgens zo ver mogelijk naar links. Blijf buigen van links naar rechts totdat je 15 tot 30 herhalingen met elke zijde hebt voltooid. Voer een tot drie sets van de oefening uit.

Squats

Squats zijn een van de meest effectieve oefeningen om de bilspieren te vormen. Deze oefening werkt ook intensief op de quads en hamstrings, wat resulteert in slankere en strakker dijen. Houd een relatief zware halter in elke hand op schouderhoogte met uw ellebogen gebogen. Pas uw houding zo aan dat uw voeten ten minste op schouderbreedte uit elkaar liggen, stabiliseer uw buik en maak uw rug recht. Handhaaf deze positie terwijl u uw heupen en knieën buigt om in een squat te zakken totdat uw dijen horizontaal komen. Druk door je hielen om terug te keren naar de staande positie.

Cardio

Regelmatige cardiovasculaire oefening is een geweldige manier om een ​​calorietekort te creëren en vet te verbranden. Oefening waarbij grote spiergroepen worden gebruikt, is het meest efficiënte type cardio. Hardlopen, fietsen, roeien, zwemmen, elliptische training en kickboksen zijn allemaal slimme keuzes. Streef naar minstens 30 minuten cardio vijf of meer dagen per week. Steady-state cardio waarbij u gedurende een lange tijd een gestaag tempo aanhoudt, is effectief, maar het toevoegen van intervaltraining een paar dagen per week kan uw calorieverbranding aanzienlijk vergroten. Intervaltraining houdt in dat u een bepaalde tijd hard gaat, bijvoorbeeld 60 seconden, en vervolgens een bepaalde tijd herstelt, bijvoorbeeld 30 seconden. Herhaal de cyclus meerdere keren om een ​​training van 20 tot 30 minuten te voltooien.


Bekijk de video: 30 Minute Full Body Dumbbell Workout (Mei 2022).