Info

Oefeningen om terug te rennen

Oefeningen om terug te rennen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hardlopen in het voetbal moet het hele jaar door verschillende trainingen uitvoeren om kracht op te bouwen en hun snelheid te verbeteren. Dit betekent dat verschillende trainingsroutines moeten worden gemaakt, zodat oefeningen en oefeningen elkaar niet storen. Na het nemen van vrije tijd van het seizoen om te herstellen, moeten de ruggen beginnen met kracht- en aerobe conditietraining en vervolgens naar kracht- en snelheidstrainingen gaan.

Sterkte

Zodra je een tegenstander of verdediger raakt, heb je beenkracht nodig om te blijven bewegen. Om beenkracht op te bouwen, voer deadlifts, squats, beendrukken, hamstring krullen en hielverhogingen uit, met zware gewichten. U kunt oefeningen met hoge belasting, lage rep of lage belasting met hoge rep uitvoeren. Gebruik eerst 80% van het maximale gewicht dat u kunt tillen en voer vier tot zes herhalingen per set en vijf sets per training uit. Gebruik voor de laatste training minimaal 60 procent van uw maximum en voer acht tot 12 herhalingen uit. Om de kracht van het bovenlichaam op te bouwen, voert u borstpersen, flyes, krullen, rijen, terugslag, pulldowns en pushdowns uit, met behulp van een kabelmachine of losse gewichten. Wanneer u blokkeert voor andere ruggen, simuleert uw beweging een push-up, dus voeg dit gymnastiek-nietje en persen toe aan uw trainingen.

Uithoudingsvermogen

Voer langer oefeningen uit om cardio- en spieruithoudingsvermogen op te bouwen. Voor cardio, omvatten joggen, zwemmen, roeien of fietsen. Probeer voor spieruithoudingsvermogen gymnastiek- of halteroefeningen in een circuittraining. Gebruik ongeveer 50 tot 60 procent van uw maximum om herhalingen gedurende 30 seconden uit te voeren, neem een ​​korte pauze en start een nieuwe set. Houd dit 30 minuten vol. Gebruik calisthenics zoals pushups, pullups, chinups, crunches, burpees, bergbeklimmers, dips, jumping jacks, springtouw en trappen.

Macht

Tijdens een wedstrijd moeten rennen explosieve bewegingen maken aan het begin van een punt en doorgaan met bewegen zodra ze een verdediger raken. Twee tot drie maanden voor je seizoen, verminder je krachttraining en stop aerobe trainingen en focus op kracht en snelheid. Om kracht op te bouwen, voert u verschillende springoefeningen uit, zoals bokssprongen, dieptesprongen, schoksprongen, laterale bokssprongen, step-ups, boksspringen, 1-2-3 sprongen en squats. Neem box squats, reactieve squats en deadlifts op om aan dit belangrijke aspect van je spel te werken.

Snelheid

Ruggen hebben snelle voeten nodig om lateraal, in een hoek en vooruit en achteruit, korte bewegingen te maken. Tijdens uw voorseizoen en tijdens uw seizoen, concentreer u op snelheidswerk met voetenwerkoefeningen. Om het voetenwerk te verbeteren, gebruikt u een touwladder, obstakels, banden, spinboren en streepjes. Voer oefeningen uit die je in veel richtingen laten bewegen, vergelijkbaar met wat je tijdens een spel gaat doen. Voeg te hoge snelheid toe en weerstond hardloopoefeningen, zoals bergafwaarts rennen, iemand je tijdens een paar stappen met een weerstandsband in bedwang houden voordat je je loslaat en je naar hen toe trekt met een weerstandskoord. Train uw anaërobe cardio-systeem met intervaltraining. Sprint met streepjes van 30 seconden, gevolgd door twee minuten lopen om te herstellen. Verhoog uw streepjes tot 60 seconden terwijl u in vorm komt.

Middelen


Bekijk de video: DIY: 5 oefeningen om thuis je core stability te trainen (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Shey

  Naar mijn mening heeft hij het mis. Ik ben er zeker van. Schrijf me in PM.

 2. Dilan

  In plaats van te bekritiseren is schrijven van de varianten beter.

 3. Asa

  Daarin is er iets. Hartelijk dank voor een uitleg, nu zal ik geen dergelijke fout begaan.

 4. Renfred

  I didn't want to develop this topic.

 5. Llew

  Bravo, wat zijn de juiste woorden ... geweldige gedachte

 6. Hobart

  Absoluut, hij heeft niet gelijk

 7. Arnatt

  Het is niet duidelijkSchrijf een bericht