Info

Oefeningen voor het stemmen van een slappe borst


Gestemde, gebeeldhouwde borstspieren kunnen de manier waarop je eruit ziet verbeteren, evenals de manier waarop je je voelt over jezelf. Er bestaat niet zoiets als spot-reducerende oefeningen om je te helpen vet te verliezen op een specifiek gebied, maar een combinatie van aerobe oefeningen om overal vet te verliezen en krachttraining voor de borst kan je helpen je doelen te bereiken. Voordat u aan een nieuwe trainingsroutine begint, neemt u contact op met uw arts om te controleren of deze de juiste is voor u.

Weg met het vet

Overmatig verlies van overtollig vet zal ook leiden tot vetverlies in de borst. Wanneer het extra vet verloren is, kun je de gespierde spieren onthullen waaraan je hebt gewerkt om op te bouwen. Als je 500 calorieën per dag verbrandt door te sporten, kun je 1 pond vet per week verliezen. Ga zwemmen, fietsen of joggen om 500 calorieën per dag te verbranden. Als alternatief kunt u langzamer trainen om dezelfde hoeveelheid calorieën te verbranden voor dezelfde gewichtsverliesprestatie. Lopen is een vorm van aerobe oefeningen die bijna iedereen kan doen, ongeacht uw fitnessniveau. Beweeg twee uur snel om ongeveer 500 calorieën te verbranden.

Haltervlieg met oefenbal

Toon je borstspieren met haltervliegen uitgevoerd op een stabiliteitsbal. Plaats uw midden- tot bovenrug op de bovenkant van de oefenbal. Plaats uw voeten plat op de vloer en houd uw knieën in een hoek van 90 graden. Houd een halter in elke hand en plaats uw armen zodat ze naar de zijkanten worden uitgestrekt met een zachte bocht in uw ellebogen. Gebruik je borstspieren om de beweging aan te drijven terwijl je je armen omhoog buigt totdat de halters elkaar over je borst ontmoeten. Laat de gewichten langzaam zakken totdat je armen weer naar de zijkanten zijn uitgestrekt. Herhaal dit totdat je acht tot 24 herhalingen hebt voltooid; doe deze oefening drie dagen per week.

Borstpersen

Borstpersen kunnen liggend of staand worden uitgevoerd en helpen u de borstspieren van uw borst te definiëren. Ga met uw voeten op heupbreedte van elkaar staan ​​of ga op de vloer of een gewichtsbank liggen. Houd twee halters of een gewogen halter recht boven je borst. Plaats uw handen zodat ze aan weerszijden van uw borst rusten. Duw het gewicht weg van uw borst totdat uw armen volledig zijn uitgestrekt zonder uw ellebogen te vergrendelen. Verlaag het gewicht met controle totdat u het ongeveer 3 tot 4 centimeter boven uw borst houdt. Herhaal deze oefening totdat je acht tot 24 keer op de borst hebt gedrukt; voer deze beweging drie keer per week uit.

Opdrukken

Push-ups zijn een klassieke zet die u thuis, in de sportschool, op kantoor of op vakantie kunt uitvoeren, en geen apparatuur vereist. Doe regelmatige of aangepaste push-ups, afhankelijk van uw voorkeur en mogelijkheden. Plaats uw handen net buiten uw schouders terwijl u uw onderlichaam op uw knieën of uw tenen en ballen van uw voeten balanceert. Houd een rechte lijn van je hoofd naar je tenen terwijl je je lichaam laat zakken tot je ellebogen gebogen zijn in een hoek van 45 tot 90 graden. Duw door je borst en armen om je lichaam weer op te tillen. Streef naar acht tot 24 pushups, drie dagen per week, maar zet goede vorm voor kwantiteit. Als je maar één of twee perfecte push-ups kunt doen, begin dan en voeg meer toe als je kunt.


Bekijk de video: Airplane Trick Shots. Dude Perfect (December 2021).