Info

Oefeningen om op uw handen te lopen

Oefeningen om op uw handen te lopen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Lopen op je handen is een indrukwekkende fysieke prestatie die de kracht van het bovenlichaam combineert met een sterke, evenwichtige kern en controle over het hele lichaam. Dit is geen activiteit die je direct buiten de poort kunt doen. Lopen op je handen kost tijd om te leren en comfort te krijgen, maar er zijn tal van oefeningen die je kunt doen om jezelf voor te bereiden op het uiteindelijk uitvoeren van een lopende handstand. Tijdens het leren is het een goed idee om iemand aanwezig te hebben die je helpt als je valt.

Opdrukken

Voordat je de evenwichtsaspecten van het lopen op je handen aanpakt, is het belangrijk om te beginnen met de basisprincipes. Afgezien van balans en coördinatie, vereisen handstanden aanzienlijke bovenlichaamskracht. Traditionele pushups en pushup-variaties zijn effectieve oefeningen om deze kracht op te bouwen. Begin met sets van 10 pushups om kracht op te bouwen in de triceps, schouders en rug. Je moet geen handstanden proberen totdat je drie sets van ten minste 12 push-ups kunt doen.

Wand Handstanden en wandelingen

De volgende stap om op je handen te lopen vereist dat je comfort ondersteboven op je handen krijgt. Om dit te doen, steekt u uw handen in de buurt van een muur en leunt u omhoog in de handstand. Wanneer u in uw handstand bent, laat u uw hielen tegen de muur rusten voor ondersteuning. Als je kunt, houd deze statische positie dan twee sets van 30 seconden vast voordat je probeert om de lengte van de muur op je handen over de derde set te lopen. Experimenteer met je hielen een paar seconden per keer van de muur halen om te wennen aan het zelf balanceren.

Handstanden

Wanneer je genoeg tijd hebt besteed aan het werken aan je bovenlichaamsterkte en het verkrijgen van comfort met handstanden tegen een muur, ga je naar het midden van de kamer en probeer je ze zonder een stabiliserende kracht. Het moeilijkste deel van het balanceren in een handstand is om in de handstand te beginnen. Lanceer jezelf niet te hard, anders val je naar voren en val je op je rug. In plaats daarvan, hef je benen snel op en probeer je op te werken tot sets van meer dan 10 seconden, waarbij je kleine aanpassingen maakt met je benen, handpositie en kernspieren om te verbeteren.

Loop op je handen

Sommige mensen leren op hun handen te lopen door zichzelf hard in een handstand te lanceren - hun benen vrijwel over hun hoofd te gooien en het momentum te volgen door snel op hun handen te lopen - maar dit is niet ideaal. Als u wilt leren hoe u op de juiste manier op uw handen kunt lopen, kunt u comfort krijgen in een traditionele handstand en gewoon oefenen met vooruit lopen. Til één hand tegelijk op en begin met kleine stappen en aanpassingen totdat u grotere stappen kunt maken. Met een oefening als deze is herhaling alles.


Bekijk de video: Op je handen leren lopen! gymnastics (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Meztikus

  uw bericht, gewoon de charme

 2. Milabar

  A female Windows 98 has been developed. A third has been added to the “yes” and “no” buttons: “maybe”.

 3. Emesto

  Ik feliciteer je, je bent bezocht met een uitstekend idee

 4. Kijora

  Gewoon de glans

 5. Nadir

  Zeker.

 6. Alonzo

  Het spijt me, maar ik denk dat je het mis hebt. Laten we dit bespreken.

 7. Aghamore

  Ik denk dat je de fout toestaat. Voer in dat we het bespreken. Schrijf me in PM, we praten.

 8. Donavon

  It is more than the word!Schrijf een bericht