Info

Oefeningen voor vrouwen om de lange slanke look te krijgen


Als je een van die vrouwen bent die een lange, slanke look wil hebben die lijkt op het lichaam van een danser, ben je misschien begonnen met trainen met het doel om vet te verliezen terwijl je stevige, strakke en gebeeldhouwde spieren creëert. Een combinatie van aerobe oefeningen, krachttraining en een vetarm eetplan maken je niet groter, maar het kan je helpen om een ‚Äč‚Äčlang, slank uiterlijk te bereiken.

Cardio- en krachttraining

Je moet beide cardio doen om vet te verliezen en krachttraining om spieren op te bouwen als je een lange, slanke look wilt bereiken. Sommige vrouwen schrikken krachttraining weg met de verkeerde overtuiging dat het tillen van gewichten of het gebruik van fitnessapparaten voor gewichten hen dikke spieren zal geven. Omdat je vet verliest door cardio te doen, moet je je workout in evenwicht houden door spieropbouwende oefeningen te doen om spiermassa te behouden. Het opbouwen van spieren helpt ook om nog meer calorieën te verbranden, omdat spieren calorieën verbranden, zelfs wanneer u niet traint. Volgens de American Council on Exercise zal de genetische make-up van een vrouw uiteindelijk de waarschijnlijkheid van ophopen bepalen. ACE beveelt ook aan hogere herhalingen uit te voeren met lichtere gewichten om het spieruithoudingsvermogen te helpen opbouwen zonder op te stapelen, terwijl zwaardere gewichten optillen met minder herhalingen u zal helpen sterker te worden. Rennen, joggen, touwtjespringen en trainen op een loopband of trapklimmer zijn allemaal effectieve manieren om calorieën te verbranden voor vetverlies. Toon en versterk je spieren voor een slank lichaam door gewichten op te heffen of weerstandsbandoefeningen te doen.

Calorieën verbranden

Je kunt krachttrainen om magere spieren op te bouwen, maar tenzij je vet verbrandt, zul je de resultaten van je harde werk niet zien. Je moet 3.500 calorieën verbranden om 1 pond vet te verbranden. Verminder uw calorie-inname met 500 calorieën per dag en verminder het aantal calorieën in uw dieet om elke week ongeveer 1 pond vet te verbranden. Volgens MayoClinic.com moet u ernaar streven elke dag 30 minuten lichamelijke activiteit te doen. De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) beveelt ten minste 150 minuten matige aërobe oefening of 75 minuten krachtige aërobe oefening aan. De CDC beveelt ook krachttraining aan, twee of meer dagen per week.

Lean niet lang

Je spieren worden niet langer, hoeveel je ook traint. Wanneer je botten stoppen met groeien, hebben je spieren hun maximale lengte bereikt. Hoewel je je spieren niet langer kunt maken, kun je je hele lichaam langer laten lijken door vet te verbranden en je spieren te verstevigen. Je genen helpen ook je lichaamstype te bepalen. Sommige vrouwen zijn van nature langer, langer en magerder dan anderen. Als je korter en ronder bent, kunnen lichaamsbeweging en dieet je helpen een slanker figuur te bereiken door vet te verbranden en spiermassa op te bouwen.

Pilates

Pilates is een populaire vorm van oefening die helpt om uw kernspieren te versterken en uw spieren over uw hele lichaam te versterken. Pilates helpt ook om uw houding te verbeteren, zodat u langer en rechter gaat staan, waardoor u er slanker uitziet. Houdingsverbeterende, spierversterkende Pilates-oefeningen omvatten rekoefeningen, rekoefeningen in de wervelkolom en beentrekkingen. Houd je kernspieren bezig door in je buikspieren te knijpen tijdens Pilates. Vergeet niet te ademen wanneer u Pilates doet; inhaleer voor de oefening en adem uit bij inspanning.

HIIT

High-Intensity interval training (HIIT) is een training die wisselt tussen oefeningen met matige intensiteit en korte uitbarstingen van krachtige, maximale inspanning. U kunt de principes van HIIT toepassen op elke trainingsroutine om vet te verbranden en tegelijkertijd uw spieren te versterken. Enkele voorbeelden zijn een minuut zo snel mogelijk rennen en dan twee minuten langzamer lopen. Je kunt hetzelfde doen op een fiets of springtouw. HIIT stimuleert ook uw metabolisme om uw ruststofwisseling te verhogen voor het verbranden van calorieën, zelfs nadat u bent gestopt met trainen.


Bekijk de video: Arm workout ZONDER GEWICHTEN voor slanke en strakke armen (December 2021).