Info

Hoe snel moet u een mijl uitvoeren voor basistraining?


Alle takken van het leger verwachten dat je rent, maar vereisen verschillende tijden en afstanden. U wordt eerst getest op een getimede run en vervolgens getest aan het einde van de basistraining. Fitness testen is een onderdeel van het militaire leven dat niet weggaat. Later zullen uw prestaties op fitheidstests uw kansen op promotie beïnvloeden. Hoe fitter je bent om mee te beginnen, hoe gemakkelijker je tijd hebt in basistraining en tijdens je militaire carrière.

Inzicht in de tests

Om erachter te komen hoe snel je moet rennen wanneer je het leger binnengaat, helpt het om te weten waarop je wordt getest. De meeste takken van het leger vereisen een test die bestaat uit pushups, hardlopen en sit-ups. Als je niet alle drie de gebieden passeert, krijg je een onvoldoende. Mariniers, bekend om hun taaiheid, rennen drie mijl voor hun test. Het leger vereist dat soldaten twee mijl rennen, terwijl de tests van de luchtmacht en de marine slechts 1,5 mijl zijn. Als u zich zorgen maakt over het behalen van een looptest, oefen dan in combinatie met de andere fitnessvaardigheden. De test van het leger vereist dat je je pushups doet, dan je sit-ups, en dan rent. Als je de tests niet in die volgorde oefent, ben je misschien niet voorbereid op de vermoeidheid van het hardlopen na al die pushups en sit-ups.

Geslacht en looptijden

Hoe snel je moet rennen, hangt af van je leeftijd en geslacht. Van vrouwen en oudere soldaten wordt niet verwacht dat ze zo snel rennen als jonge mannen. Wanneer je aan de basistraining van het leger begint, word je in verschillende groepen verdeeld op basis van je lopende testscores. Mannelijke lopers in de topgroep zullen in zeven minuten of minder een mijl afleggen. De tweede laag loopt de mijl in minder dan 7.45 uur en de derde groep duurt tot 8.30 uur. Voor vrouwen loopt de topgroep een mijl in negen minuten of minder, de tweede hoogste voltooit de mijl binnen 9.45 uur en de derde laag eindigt om 10.30 uur. Vrouwen die anderhalve kilometer sneller rennen dan 8:30 worden in de juiste herengroep geplaatst. Vrouwen die een mijl afleggen in meer dan 10.30 uur en mannen die meer dan 8.30 uur nodig hebben, worden in een remediegroep geplaatst. Als je je bij de mariniers aansluit, moeten mannen 17 tot 26 drie mijl rennen in minder dan 28 minuten. Vrouwen van dezelfde leeftijd moeten drie mijl afleggen in 31 minuten of minder.

Training voor Boot Camp

Begin minstens een paar maanden voor de bootcamp met trainen. Stew Smith, een voormalige Navy SEAL, raadt aan om drie keer per week te trainen als je een gemiddelde score wilt behalen. Als je hoger mikt, zegt hij vijf of zes dagen per week te rennen. Hij beveelt ook aan dat toekomstige mariniers en soldaten een of twee keer per week in laarzen trainen. Het oefenen van klimmen en springen geeft je ook een voorsprong als je tijdens bootcamp hindernisbanen moet lopen.

Walk-to-Run-programma

Als u in bootcamp wordt getest en in de remediegroep terechtkomt, hoeft u zich geen zorgen te maken. Het leger heeft veel mensen leren rennen, dus het weet hoe het moet. Het leger zet je in het walk-to-run-programma. Gedurende de eerste vier weken laten ze je wisselen tussen wandelen en rennen. Na verloop van tijd zullen de looptijden korter worden en zal uw looptijd toenemen. Tegen week vijf zou je gedurende de trainingsperiode continu moeten kunnen blijven hardlopen. In de zeven tot en met 12 weken je tempo naarmate je je uithoudingsvermogen verhoogt en snelheidsintervallen toevoegt. Het doel is om je tegen het einde van week 12 in een acceptabel tempo te laten rennen.


Bekijk de video: 5 Running Tips for Beginners 5 Things I Wish I Knew about Running from the Beginning (December 2021).