Info

De beste vetverliestraining


Hoewel de beste vetverlies-training van persoon tot persoon varieert, zijn er enkele belangrijke componenten die leiden tot maximaal afvallen. Om het meeste gewicht te verliezen, wil je zoveel mogelijk calorieën verbranden. Hoe hoger de intensiteit van de oefening, hoe groter de brandende kracht; uw fitnessniveau bepaalt echter hoeveel intensiteit u kunt nemen. Wat meer is, calorieën hebben een grotere impact op vetverlies dan lichamelijke activiteit, dus je moet een aantal voedingswijzigingen aanbrengen of anders zullen je inspanningen voor niets zijn.

Cardio

Het eerste deel van uw training is cardio, de ruggengraat van een solide oefenplan. Om gewichtsverlies te bevorderen, voert u vijf dagen per week gedurende een uur cardio uit, ook wel aerobe oefeningen genoemd. Als je nu in uitstekende conditie bent, ga dan voor een krachtige activiteit zoals hardlopen, fietsen op heuvelachtig terrein of snelle baantjes zwemmen. Als je niet zo fit bent, kies dan voor een gematigde activiteit en neem intense intervallen op. U kunt bijvoorbeeld twee minuten lopen, een minuut joggen en herhalen.

Weerstandstraining

Weerstandstraining bouwt spieren op voor langdurige verbranding van calorieën. Spier heeft meer energie nodig om te behouden dan vet, dus uw metabolisme zal na verloop van tijd op natuurlijke wijze stijgen. Doe dit na uw cardiotraining gedurende 20 tot 30 minuten. Ga in de sportschool naar de gewichtsruimte. Vertrouw thuis op je eigen lichaam voor weerstand met V-ups, supermannen, squats, pushups, isometrische borstpersen en isometrische krullen. Voer twee sets van elke oefening uit, met 12 herhalingen in elke set. Neem een ​​pauze van een minuut tussen sets.

Dieet

Zelfs de beste training heeft de hulp van een gezond dieet nodig. Zoek uit hoeveel calorieën je elke dag verbrandt en eet 500 tot 1.000 minder calorieën om elke week een pond of twee te verliezen. Als je een vrouw bent, ga dan niet onder de 1200 dagelijkse calorieën; als je een man bent, ga dan niet onder de 1.800 calorieën. In plaats van uw eetplan als een tijdelijk dieet te benaderen, belooft u permanente veranderingen aan te brengen voor een gezondere levensstijl. Eet veel verse groenten en fruit, evenals andere hele, minimaal bewerkte voedingsmiddelen.

Voorzorgsmaatregelen

Trainen heeft risico's, vooral als je de afgelopen jaren als bankaardappel hebt doorgebracht. Als u medische aandoeningen heeft of ouder bent dan 40, raadpleeg dan uw arts voordat u begint. Ongeacht uw fitnessniveau, draag kleding die voor uw activiteit is gemaakt, evenals hoogwaardige sportschoenen. Draag lichte kleding wanneer u 's nachts buiten traint. Bedek je met koud weer en verkort je routine als het zinderend wordt. Drink veel water voor, tijdens en na het sporten.


Bekijk de video: Romy Monteiro - Mijn Vader is de Beste 250317 De afl waar ik en Angela in zitten! (December 2021).