Info

Hoe het percentage verloren lichaamsgewicht te berekenen

Hoe het percentage verloren lichaamsgewicht te berekenen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het bijhouden van kilo's en het meten van uw body mass index, of BMI, zijn bekende manieren om uw gewichtsverlies te controleren. Artsen kunnen echter suggereren dat u een gewichtspercentage verliest in plaats van een bepaald aantal kilo's. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention kan het verliezen van 5 tot 10 procent van uw lichaamsgewicht uw risico op ernstige problemen zoals hoge bloeddruk en diabetes verminderen. Gebruik een aantal wiskundige basisvaardigheden om je gewichtsverlies als percentage bij te houden.

Stap 1

Noteer uw startgewicht, dat is wat u weegt voordat u begint met een gezond plan voor gewichtsverlies dat goed eten en sporten omvat.

Stap 2

Weeg enkele dagen of weken later op dezelfde schaal op dezelfde locatie en op hetzelfde tijdstip van de eerste weging. De meeste mensen wegen liever 's ochtends eerst voordat ze iets eten of drinken, zodat de resultaten consistent zijn. Plaats de weegschaal elke keer op dezelfde verdieping om de consistentie te behouden; het plaatsen van een schaal op een vloerbedekking in plaats van een tegelvloer kan de resultaten scheef trekken.

Stap 3

Trek het nieuwe gewicht af van uw oorspronkelijke. Als u bijvoorbeeld 200 pond woog voordat u begon af te vallen en u weegt nu 150 pond, bent u 50 pond afgevallen.

Stap 4

Deel het bedrag dat u bent verloren - in dit voorbeeld 50 pond - door uw oorspronkelijke gewicht. Als je 50 door 200 deelt, krijg je 0,25.

Stap 5

Vermenigvuldig het antwoord met 100: 0,25 vermenigvuldigd met 100 berekent 25 of 25 procent. Dit is het percentage lichaamsgewicht dat u bent kwijtgeraakt.

Tip

 • Het verliezen van 10 procent van je lichaamsgewicht kan je risico op obesitas-gerelateerde ziekten verminderen, zelfs als het je niet onder een BMI brengt die als te zwaar of zwaarlijvig wordt beschouwd, volgens CDC. Als je begint bij 200 pond en 10 procent verliest, is dat 20 pond.

Middelen


Bekijk de video: Wat Is Een Gezond Vetpercentage? - Vraag #8 (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Bourne

  Het spijt me, maar naar mijn mening vergist u zich. Laten we bespreken.

 2. Mahmud

  Onvergelijkbaar thema, ik hou er echt van :)

 3. Roman

  Deze variant benadert mij niet.

 4. R?

  Wat een woorden nodig... super, een briljant ideeSchrijf een bericht