Adviezen

Geschiktheidstips voor armtonen

Geschiktheidstips voor armtonen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Je armen dragen de dupe van vele dagelijkse activiteiten, of het nu gaat om het dragen van boodschappen aan de voorkant, het oppakken van een kind of het hakken van stevige groenten voor het avondeten. Door de spieren van je armen te verstevigen, kun je die activiteiten gemakkelijker maken en je lichaamsbouw verbeteren. Als je routinematige gewichtheffen oefeningen te wensen overlaten, kan het leren van een paar tips en trucs je armverstevigende training nog meer pit geven.

Verander uw grip

Soms kun je gewoonten vormen bij het tillen van gewichten, zoals altijd een bankdrukken met een bovenhandse greep of biceps krullen met onderhandse grepen. Het opbouwen van spieren vereist consequent jezelf uitdagen, dus verbreek de gewoonte en draai je grip om de spieren vanuit een andere hoek te richten, waardoor verschillende stressoren op je lichaam worden geplaatst. Het veranderen van andere facetten van uw benadering van gewichtheffen kan ook een verschil maken - bijvoorbeeld uw grip op bepaalde oefeningen verbreden, zoals tijdens een naar beneden trekken, kan uw spieren op een andere manier testen.

Gebruik een stabiliteitsbal

In plaats van te staan ​​tijdens het tillen van gewichten, betrek je je kern door op een stabiliteitsbal te zitten. Dit versterkt de resultaten die u krijgt van oefeningen, volgens het tijdschrift "Shape". Om stabiliteit voor het schoudergewricht te creëren, werkt u de borstspieren naast de armen door een borst met één arm uit te voeren terwijl u op de stabiliteitsbal zit. Ga op de bal zitten, leun achterover en rol de bal zodat deze onder je schouders ligt en je heupen worden opgeheven met je voeten plat op de vloer. Houd halters in elke hand en strek je armen uit naar het plafond. Laat één arm tegelijk uit de zijkant zakken, pauzeer en breng hem terug naar het midden. Doe 15 herhalingen op elke arm.

Probeer Roeien

Met behulp van een roeimachine krijgt u een cardiotraining - waarmee u algehele lichaamsvet verliest - en een armverstevigende training in één. Als uw sportschool geen roeimachine heeft, simuleert u de bewegingen met een Olympische balk. Ga met de stang tussen je benen staan ​​en pak het uiteinde voor je op. Loop achteruit totdat je over het midden van de bar staat. Buig je armen om de balk dichter bij je te brengen en trek ze dan uit zodat je een roeibeweging maakt. Voer 20 rijen aan elke kant uit.

Schakel over naar vrije gewichten

Hoewel machinegewichten ideaal zijn voor beginners omdat ze veiliger en gemakkelijker te gebruiken zijn, kan het overschakelen op vrije gewichten je spiertonusvermogen verbeteren. Met vrije gewichten kunt u oefeningen doen met meerdere bewegingsvlakken, waarbij u dagelijkse bewegingen nabootst. Terwijl bepaalde machinegewichten een enkele spier of spiergroep isoleren, kunt u met vrije gewichten samengestelde oefeningen doen, zodat u meerdere spiergroepen tegelijk aan het werk bent - dit kan de hoeveelheid tijd verminderen die u besteedt aan trainen, evenals uw stabiliserende werk spieren en gerichte spiergroepen.

Middelen