Adviezen

Hoe ga je van slappe benen naar dunne afgezwakte benen

Hoe ga je van slappe benen naar dunne afgezwakte benen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Benen kunnen er slap uitzien vanwege overtollig vet en gebrek aan spierspanning. Als u een of meer in uw dij- of kuitgebieden heeft, kunt u zich te zelfbewust voelen om kleding te dragen die uw benen onthult. Je kunt gaan van slappe benen tot dunne, strakke benen door deel te nemen aan aerobe oefeningen, een gezond dieet te eten en spieren te versterken met krachttraining. Volgens Mayo Clinic zijn een gezond voedingspatroon en goede trainingsgewoonten de sleutel tot succesvol gewichtsverlies dat u helpt uw ​​benen slank te maken en te trainen.

Stap 1

Doe 30 tot 60 minuten per dag, vijf dagen per week aan aerobe oefeningen. Streef naar oefeningen en activiteiten waarbij de beenspieren betrokken zijn, terwijl je calorieën verbrandt en je slappe benen slank maakt, zoals joggen, fietsen, snel wandelen of tennis. Verhoog de aerobe activiteit met eenvoudige veranderingen in levensstijl, zoals het nemen van de trap in plaats van de roltrap, parkeren aan het uiteinde van de parkeerplaats en wandelen of fietsen naar nabijgelegen boodschappen in plaats van rijden.

Stap 2

Verminder uw dagelijkse calorie-inname om gewicht en overtollig lichaamsvet te verliezen, inclusief vet op uw benen. Verminder calorieën met 250 per dag om 1/2 pond per week te verliezen en met 500 per dag om 1 pond per week te verliezen. Eet gezond voedsel dat je lichaam van brandstof voorziet voor lichaamsbeweging, zoals verse groenten en fruit, magere eiwitbronnen en magere zuivelproducten. Kies volkorenproducten die vezelrijk zijn boven geraffineerde witte bloem om verzadigd aan te voelen en overeten te voorkomen.

Stap 3

Versterk je binnen- en buitendijen, evenals de achterkant van je dijen en billen, met reizende squats. Ga met je benen op schouderbreedte uit elkaar staan. Hurk 3 tot 6 inch om in de startpositie te komen. Stap je rechterbeen opzij en breng het linkerbeen over om het voor een volledige herhaling te ontmoeten. Voer 12 tot 20 herhalingen naar rechts uit en vervolgens 12 tot 20 herhalingen naar links. Verhoog de uitdaging voor uw spieren door halters van 3 tot 8 kilo aan uw zijde te dragen of door een weerstandsband om uw enkels te plaatsen voordat u met de oefening begint.

Stap 4

Voer lunges uit om je benen een dunnere, strakker uiterlijk te geven. Ga staan ​​met uw voeten een paar centimeter uit elkaar en uw armen naar beneden voor uw startpositie. Doe een overdreven stap naar voren met je rechterbeen en buig je knie totdat je dij parallel is met de vloer. Strek uw linkerbeen naar achteren, maar vergrendel uw knie niet. Houd de longe twee tellen vast zonder te stuiteren. Duw van je rechterbeen af ​​en gebruik het momentum om terug te keren naar de startpositie. Herhaal met het linkerbeen. Doe 12 tot 20 lunges op elk been.

Stap 5

Slank en vorm uw kuitspieren met kuitverhogingen. Ga achter een stoel staan ​​en laat uw handen licht op de rugleuning rusten voor evenwicht. Til op je tenen en keer dan langzaam terug naar de startpositie, met behulp van je kuitspieren om je lichaam omhoog en omlaag te brengen. Herhaal 25 keer.

Tip

  • Neem contact op met uw arts voordat u begint met een dieet of trainingsprogramma om een ​​gezondheidsklaring te ontvangen.
  • Laat uw beenspieren een dag rusten tussen de krachttrainingstrainingen.


Bekijk de video: Long Shot (Mei 2022).