Adviezen

Hoe je billen plat te maken

Hoe je billen plat te maken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het dragen van overtollig gewicht in uw achterste uiteinde vormt niet noodzakelijk een gezondheidsrisico, maar het kan uw zelfvertrouwen beschadigen. Aangezien er geen manier is om slechts één deel van het lichaam te verminderen, moet u zich concentreren op het verlagen van het totale lichaamsvet. Dit wordt het best bereikt door gezonde voedselkeuzes en verhoogde activiteit. Door oefeningen toe te voegen die gericht zijn op de bilspieren in uw rug, wordt het doelgebied afgesteld voor een natuurlijk afslankend effect.

Stap 1

Verminder uw dagelijkse calorie-inname om lichaamsvet te verliezen. Volgens Mayo Clinic is 3.500 calorieën gelijk aan 1 pond vet. Om een ​​pond per week te verliezen, verlaagt u 500 calorieën per dag door uw portiegroottes te verminderen, langzamer te eten en alleen tot u zich vol voelt. Wissel frisdranken, energiedranken en gearomatiseerde koffiedranken in voor water, dat calorievrij is.

Stap 2

Voeg meer voedzaam voedsel toe aan uw dieet. Focus op volle granen, magere eiwitbronnen, vetvrije zuivelproducten, fruit en groenten. Deze voedingsmiddelen zitten van nature vol vitamines en mineralen zonder overtollige calorieën, vet, suiker en natrium.

Stap 3

Verbrand meer lichaamsvet met regelmatige cardio-oefeningen. De President's Council on Fitness, Sports & Nutrition beveelt ten minste 150 minuten per week aan voor volwassenen, maar u kunt dit altijd verhogen voor meer calorieverbruik en vetverlies. Kies oefeningen die je hele lichaam bezighouden terwijl je ook je bilspieren bezighoudt, zoals hardlopen, fietsen en zwemmen.

Stap 4

Doe twee keer per week aan krachttraining voor uw hele lichaam om uw spiermassa te vergroten. Spier verhoogt uw metabolisme en helpt uw ​​lichaam opgeslagen vet sneller te verbranden. Kies een verscheidenheid aan oefeningen die gericht zijn op je armen, borst, rug, schouders, buik en benen. Een set van acht tot 12 herhalingen voor elke oefening is voldoende voor spiergroei.

Stap 5

Voer squats uit om je bilspieren te versterken. Ga rechtop staan ​​met je voeten op heupbreedte uit elkaar. Laat uw lichaam zakken alsof u op een stoel gaat zitten, stop wanneer uw dijen parallel zijn met de grond, ga dan weer rechtop staan ​​en knijp door uw billen. Voer maximaal 12 herhalingen uit.

Stap 6

Voeg glute kickbacks toe aan je workouts. Begin op je handen en knieën met je rug plat. Til een been op met de onderkant van je voet naar het plafond en je been gebogen in een hoek van 90 graden. Druk je voet zo hoog mogelijk omhoog, langzaam naar beneden en herhaal dit acht tot 12 herhalingen.

Middelen


Bekijk de video: HOE IK MIJN BILLEN & BENEN TRAIN. Jiami (Mei 2022).