Adviezen

Platte buik- en beenliften

Platte buik- en beenliften


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het bereiken van een platte buik is zwaar werk dat het oefenen van krachttraining op de buik vereist, zoals beenliften, en overal afvallen. Terwijl veel mensen meestal crunches en situps doen om een ​​strakke buik te bereiken, werken beenliften meer van je buikspieren, vooral je onderbuikspieren.

Een platte buik krijgen

Alleen situps en crunches geven je geen platte buik, hoeveel je ook speelt. Een platte buik wordt bereikt door meer calorieën te verbranden dan je overdag eet, je algehele lichaamsvet te verminderen en krachttraining te oefenen, waardoor je buikspieren sterker worden. Het is belangrijk dat u beide aspecten in uw levensstijl implementeert, omdat u lange tijd beenliften kunt doen en nooit de resultaten ziet als u een dikke laag vet heeft die uw gedefinieerde buikspieren bedekt.

Beenliften doen

Begin door met je rug op de vloer te liggen. Je tenen moeten naar het plafond wijzen. Span je buikspieren aan en til je benen 2 tot 3 centimeter van de grond. Houd ze een paar seconden in de lucht en laat dan je benen zakken zonder de vloer te raken. Hierdoor blijven je buikspieren aangespannen en krijgen ze geen pauze. Herhaal de liften 15 keer achter elkaar. Neem 30 seconden rust en herhaal nog 15 liften, met in totaal vier herhalingen. Naarmate u beenliften blijft uitvoeren, begint u langzaam het aantal te verhogen dat u voor elke rep kunt doen. Doe beenliften minstens twee keer per week voor het beste resultaat.

Aerobic oefening

Om een ​​platte buik te bereiken, moet u uw buikkrachttraining combineren met aerobe activiteit. Het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services beveelt aan dat de gemiddelde persoon wekelijks deelneemt aan ten minste twee uur en 30 minuten matige lichamelijke activiteit of 75 minuten krachtige lichamelijke activiteit. Als u aan deze basisaerobe aanbevelingen voldoet, blijft u voldoende calorieën verbranden om maagvet te verminderen terwijl u spierdefinitie opbouwt met beenliften.

Waarschuwing

Beenliften die niet correct worden uitgevoerd, kunnen uw rug beschadigen. Gebruik uw nek, rug of schouders niet om uw benen op te tillen tijdens het uitvoeren van de oefening. Als u zich ongemakkelijk voelt tijdens het doen van beenliften, verminder dan het aantal liften dat u doet totdat u voldoende kracht kunt krijgen om uw herhalingen te verhogen. Als u pijn voelt, stop dan met de oefening. Raadpleeg een arts als de pijn scherp is of aanhoudt.


Bekijk de video: PLASTISCHE CHIRURGIE ONDERGAAN IN TURKIJE. Laura Ponticorvo (Mei 2022).