Adviezen

Hoe uw maag plat te maken na 40


Zelfs als je je hele leven fit bent geweest, begint je lichaam te veranderen rond de leeftijd van 40, en deze veranderingen kunnen leiden tot een buikbobbel. Volgens de Study of Women's Health Across the Nation, kregen deelnemers tussen 42 en 52 jaar een cumulatief gemiddelde van 3 tot 4 kilogram (6,6 tot 8,8 pond) over een periode van zes jaar. Deze gewichtstoename omvatte een toename van ongeveer 2 tot 3 centimeter rond de taille. Maar het is mogelijk om je maag na 40 jaar plat te maken met cardiovasculaire oefeningen, krachttrainingstrainingen en een gezond, caloriearm dieet.

Oefening voor een platte buik

Stap 1

Verwijder overtollig vet, inclusief vet rond de buik, door 250 tot 500 calorieën per dag te verbranden met cardiovasculaire oefeningen. Loop stevig of volg een yogales om ongeveer 250 calorieën per uur te verbranden. Jog, zwem of fiets om ongeveer 500 calorieën per uur te verbranden.

Stap 2

Breek uw aerobe trainingen in kleinere brokken om beter te passen bij uw drukke werk- en thuisplanning. Train met een partner, partner of vrienden die ook post-40 vet kwijt willen om ondersteuning te krijgen en verantwoordelijk te blijven.

Stap 3

Voeg algehele krachttraining twee tot drie keer per week toe gedurende 20 minuten per sessie om spiermassa te vergroten voor een slanker, strakker lichaam. Na de leeftijd van 20 jaar verliest u elk jaar ongeveer 1/2 pond spiermassa. Krachttraining is een vorm van weerstandsoefeningen die u thuis of in de sportschool kunt doen met losse gewichten, weerstandsbanden of gewichtmachines. Oefeningen zoals dumbbell lunges, squat-stoten en planken helpen je spiermassa op te bouwen zodat je lichaam calorieën efficiënter verbrandt, wat resulteert in algeheel gewichtsverlies inclusief de maagstreek.

Stap 4

Richt je buikspieren met oefeningen voor gewichtstraining om naar een vlakkere buik te werken. Doe voldoende herhalingen van elk van de oefeningen om je spieren te vermoeien, zodat de laatste herhaling een uitdaging is om te voltooien. Voer buikspieroefeningen uit, zoals half-knielende karbonades, rotaties van medicijnbalstammen en voor- en zijplanken.

Dieet- en levensstijlveranderingen voor plattere maag

Stap 1

Volg een caloriearm dieet om verder gewichtsverlies te bevorderen, ook in de buikstreek. Snijd 250 tot 500 calorieën per dag om 1/2 tot 1 pond per week te verliezen. Gebruik niet minder dan 1200 calorieën per dag om voedingstekorten en een vertraging van uw metabolisme te voorkomen.

Stap 2

Eet een verscheidenheid aan gezond voedsel om een ​​uitgebalanceerd dieet te behouden. Eet magere eiwitten, volkoren voedsel en veel vers fruit en groenten. Vermijd elke dag meer dan 30 procent van je calorieën in vetten en zorg ervoor dat je geen trans- en verzadigde vetten gebruikt.

Stap 3

Vermijd eenvoudige koolhydraten zoals geraffineerde pasta, witbrood en suikerhoudende dranken, zoals frisdrank en sap.

Stap 4

Drink elke dag veel water om gehydrateerd te blijven, een vol gevoel te krijgen en een lege maag te vermijden die kan leiden tot snack op ongezond voedsel. Acht tot tien glazen per dag moeten je doel zijn. Vermijd alcoholische dranken, omdat deze vaak grote hoeveelheden suiker bevatten en de verbranding van vet kunnen remmen.

Tip

  • Raadpleeg uw arts voordat u begint met uw plan om midlife flab rond uw buik kwijt te raken.
  • Wees geduldig met jezelf en consistent met je inspanningen. Een langzame, gestage snelheid van gewichtsverlies zal u helpen de extra kilo's te laten vallen, wat leidt tot een plattere maag, terwijl u op lange termijn het gewicht weghoudt.
  • Er is niet zoiets als spotvermindering. Neem cardio- en krachttraining op in je platte-na-40-plan om het vet te verliezen en je spieren te trainen.

Middelen


Bekijk de video: Beginner workout Vetvetbranding, Buik, Billen en Benen (Januari- 2022).