Adviezen

Hoe een frontpunch te doen in Cheerleading


Wat algemeen bekend staat als de voorste plooi in de wereld van gymnastiek, staat ook bekend als een front-punch in de wereld van cheerleading. De vaardigheid is slechts een van de vele vaardigheden die cheerleaders gebruiken tijdens wedstrijden om het veld in en uit te gaan, of tijdens wedstrijden om hun tuimelvaardigheden aan de jury te laten zien. Als je net begint te leren hoe je een front-punch moet doen, moet je toegang hebben tot een aantal crashmatten en een deskundige coach of instructeur hebben om je te herkennen.

Stap 1

Neem verschillende loopstappen in de richting van de crashmat.

Stap 2

Handhaaf een neutrale hoofdpositie - niet omhoog of omlaag kijkend naar de vloer of je borst - en gooi je armen naast je oren wanneer je binnen ongeveer een voet van de crashmat bent. Sla tegelijkertijd met beide voeten op de vloer en duw uw hielen naar achteren en omhoog om uw lichaam omhoog en naar voren te veren. Je lichaam moet aan het begin van de sprong in een lange rechte lijn staan.

Stap 3

Buig je knieën in een opgetrokken positie wanneer je lichaam naar voren begint te kantelen.

Stap 4

Houd je knieën met je handen vast terwijl je naar voren klapt. Omdat je net onder de crashmat bent gesprongen, moet je lichaam over de crashmat zijn terwijl je klapt en je klaarmaakt voor je landing.

Stap 5

Strek je benen wanneer je de mat nadert. Laat uw handen van uw knieën los.

Stap 6

Buig je knieën om de schok van je landing te absorberen. Beweeg je armen in de positie die je de meeste stabiliteit geeft om je landing te steken - voor je uit of naar beneden langs je lichaam. Wanneer u op een valmat landt, moeten uw benen mogelijk breder zijn dan wanneer u deze landing op een harder oppervlak uitvoert, omdat de valmat zacht is en meer stabiliteit vereist.

Stap 7

Hef je armen in een "V" en verbreed je houding om de stunt te voltooien.

Tip

  • Nadat je je landing regelmatig hebt vastgehouden met behulp van de crashmat, ga je verder naar een harder matoppervlak. Als je dat consequent doet, kun je proberen de stunt te doen op een sportschoolvloer of op een grasveld, zoals je tijdens een wedstrijd zou doen.


Bekijk de video: This Is Why YOUR FACTORY CAR SPEAKERS SUCK! (Januari- 2022).