Adviezen

Volledige trampolinetraining

Volledige trampolinetraining


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vanwege de veerkrachtige aard van een trampoline kan het een training met weinig impact bieden met een verminderd risico op gewrichts- en spierproblemen. Trampolines vormen echter ook veiligheidsproblemen, dus vermijd springen op kleine, verouderende trampolines en installeer een vangnet. Als u veiligheidsmaatregelen neemt, kan uw trampolinetraining zeer veilig en veel leuker zijn dan op de loopband beuken.

Basic sprongen

De eenvoudige handeling van op en neer springen op een trampoline kan u een intensieve training bezorgen en u kunt de snelheid en het tempo van uw sprongen aanpassen om de training meer of minder intens te maken. Spring op en neer op de trampoline totdat je een idee krijgt van wat comfortabel is en bouw dan op naar meer intensiteit. Probeer intervaltraining voor een nog krachtigere workout. Spring in een snel tempo gedurende één tot twee minuten en vertraag dan het tempo van je sprongen gedurende een minuut. Maak een back-up van snelheid en wissel tussen de twee snelheden voor de hele training.

Rennen

Hardlopen is een intensieve cardiovasculaire oefening die u kan helpen calorieën te verbranden en de gezondheid van uw hart te verbeteren. Rennen kan echter ook hard zijn op je enkels en knieën vanwege de herhaalde krachtige impact op de grond. Een trampoline helpt deze impact te verminderen, en als u worstelt met gewrichtspijn, kan dit u de gelegenheid geven om te rennen. Probeer op zijn plaats te rennen en wissel dan af tussen springen en rennen. Voor een intense loopervaring, probeer je knieën omhoog te trappen bij elke stap die je zet.

Jumping Tricks

Naarmate je meer gewend raakt aan de trampoline en je evenwicht verbetert, probeer je af te studeren naar complexere sprongen. Probeer een snoek, waarbij je recht omhoog springt, je benen recht voor je uitstrekt en je tenen in de lucht raakt. Een plooisprong is een sprong waarbij je recht omhoog springt en vervolgens je knieën buigt, je voeten onder je stopt en je armen om je knieën wikkelt terwijl je in de lucht bent. Land op je voeten met beide sprongen. Gewoon in de lucht springen en je benen naar voren of naar buiten schoppen, kan je ook helpen je evenwicht te vergroten als je problemen hebt met springtrucs. Springende jacks zijn ook een ideale trampoline-oefening. Wissel tussen verschillende sprongen tijdens je training, of maak een intense set van één type sprong gedurende drie tot vijf minuten.

Twists

Draaibewegingen helpen je spieren te strekken en je kracht op te bouwen. Om je buikspieren te trainen, probeer je taille te draaien terwijl je omhoog in de lucht springt en te draaien terwijl je afdaalt. Door je armen heen en weer te bewegen terwijl je springt, kun je je armen een uitstekende training geven. Probeer te springen en het ene been naar voren, naar achteren en opzij te bewegen en dan over te schakelen naar het andere been. Door je voeten te richten en te buigen terwijl je springt, worden je enkels gestrekt.


Bekijk de video: This Mini Trampoline Workout Burns 1,000 Calories an Hour? Rebounding (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Tygogor

  Glimmend

 2. Faolan

  Geweldig idee en tijdsbestek

 3. Cualli

  Mijn excuses, maar naar mijn mening heb je het mis. Ik bied aan om het te bespreken.

 4. Akimi

  Het is geen grap!

 5. Kareef

  Ja ik begrijp je. Er zit iets in dit en een uitstekend idee, ik steun het.Schrijf een bericht