Adviezen

Hoe spiermassa te krijgen met zinksuppletie

Hoe spiermassa te krijgen met zinksuppletie


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Zink is een van de meest voorkomende mineralen die veel sporters, fitnessliefhebbers en gewichtheffers in hun dieet missen, dus ze missen een groot aantal spiervoordelen. Zink verhoogt bijvoorbeeld spierkracht en prestaties, is betrokken bij eiwitsynthese - wat ook helpt bij spiergrootte en kracht - en kan helpen bij het handhaven of verhogen van testosteronniveaus voor nog verdere spierontwikkeling. In combinatie met een trainingsroutine kan dit essentiële mineraal de ontbrekende stap zijn naar uw spierwinstdoelen.

Stap 1

Neem elke ochtend 50 mg zinkcitraat bij het ontbijt, omdat deze specifieke vorm en dosering van het mineraal de spiergroei verbetert door de testosteronniveaus te verhogen. Door het 's morgens in te nemen, zorgt u ervoor dat het volledig wordt geabsorbeerd en in uw systeem voordat u naar de sportschool gaat.

Stap 2

Neem elke avond na het sporten een ZMA-supplement. ZMA is een populair vrij verkrijgbaar vitaminesupplement dat zink, magnesiumaspartaat en vitamine B6 combineert. Wanneer deze vorm van zink wordt gecombineerd met de andere twee voedingsstoffen en 's avonds wordt ingenomen nadat je naar de sportschool bent gegaan, vermindert het de spierafbraak na de training, verhoogt het herstel en brengt het je hormonen in evenwicht voor betere prestaties. In een trainingsstudie van de Western Washington University hadden atleten die elke nacht ZMA gebruikten 2,5 keer meer spiergroei in een periode van acht weken dan atleten die een placebo zonder ZMA gebruikten.

Stap 3

Voeg zinkrijk geheel voedsel aan uw dieet toe, omdat dergelijke voedingsmiddelen niet alleen zink aan uw systeem leveren, maar het ook aanvullen met een breed scala aan andere spieropbouwende voedingsstoffen zoals aminozuren, vitaminen en eiwitten. Enkele van de beste zinkrijke voedingsmiddelen die testosteron stimuleren, zijn rundvlees, donker kippenvlees, tarwekiemen en oesters.

Stap 4

Oefening twee tot drie keer per week. Zink alleen zal geen spierwinst veroorzaken, maar het is een essentiële ondersteunende voedingsstof om uw bestaande trainingsroutine te verbeteren en de spieromvang en krachtresultaten te verbeteren. Als u traint, maakt het niet uit wat de specifieke trainingsbeweging is, streef naar drie tot zes sets van acht tot 12 herhalingen als u een betere spiergrootte wilt, of drie tot zes sets van vijf tot zes herhalingen als u betere kracht wilt. De gewichten moeten zwaar genoeg zijn zodat je niet verder kunt gaan dan het aanbevolen aantal herhalingen.

Tip

  • Praat altijd met uw arts voordat u supplementen toevoegt aan uw levensstijl of voordat u een nieuwe trainingsroutine start.


Bekijk de video: Male Boost. Workout Store Antwerpen (Mei 2022).