Adviezen

Gewichtstoename voor voetbal

Gewichtstoename voor voetbal


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als het gaat om voetbal, gaat het niet alleen om het selecteren van de beste uitrusting en het perfectioneren van speltechnieken zoals je achterwaartse pass. Als je positie veel blokkeert en tackelt, zoals de verdedigende bewaker of aanvallende tackle, kan het toevoegen van gewicht aan je lichaamsframe de kracht van je tackles en blokken vergroten. Als jij dat bent, kunnen verschillende snelle veranderingen in je dagelijkse levensstijl je helpen snel en gezond aan te pakken.

Stap 1

Eet zes maaltijden per dag in plaats van de traditionele drie maaltijden, op een afstand van twee tot vier uur. Houd de maaltijden in evenwicht door zetmeel, zoals rijst of aardappelen, en een eiwitbron op te nemen, vertelt sportvoedingsdeskundige Christine Rosenbloom aan WebMD. Voortdurend eten gedurende de dag verhoogt je eetlust, maakt het gemakkelijker om je dagelijkse calorie-inname te verhogen en is niet zo overweldigend als proberen om drie extra grote maaltijden te eten.

Stap 2

Voeg extra vet toe aan elke maaltijd, want vetrijk voedsel verhoogt snel je gewicht. Ga echter niet uit en koop een vette fastfoodburger. Voor optimale, gezonde gewichtstoename, concentreer je op gezonde vetten zoals avocado's - voeg ze toe aan salade, smeer ze op een sandwich of meng ze in een smoothie - en olijfolie.

Stap 3

Snack tussen de maaltijden voor snelle boosts voor uw calorie-inname. Maak het uzelf gemakkelijk door gezonde snacks op te slaan in handige, gemakkelijk toegankelijke gebieden. Gezonde snackopties voor gewichtstoename zijn noten, trailmix en mueslirepen. Voor de hand liggende plekken om snacks te bewaren, zijn bijvoorbeeld op uw bureau en in uw keuken, maar denk ook aan onconventionele plaatsen zoals het dashboardkastje van uw auto - het is een handige manier om wat calorieën in uw dagelijkse woon-werkverkeer te sluipen - of naast uw bank in de woonkamer.

Stap 4

Hydrateer met calorierijke dranken. Water vult je en kan je een vol gevoel geven, maar bevat nul calorieën om je aan te komen. Laat in plaats daarvan uw vloeistoffen voor u werken door calorierijke, gezonde vloeistoffen zoals melk en vruchtensap toe te voegen.

Stap 5

Eet een maaltijd - niet meer dan 1.000 calorieën - twee uur voor je voetbalwedstrijd of voetbaltraining. Dit geeft je lichaam energie, zodat je de calorieën en koolhydraten van je maaltijd verbrandt in plaats van het vet en de spieren van je lichaam te verbranden, waardoor de gewichtstoename wordt beschermd waar je zo hard aan hebt gewerkt. Hoe saaier, hoe beter, gericht op een zetmeel zoals brood gecombineerd met een eiwitbron, zoals delicatessen. Vermijd iets dat rijk is aan vezels of specerijen, omdat ze spijsverteringsproblemen kunnen veroorzaken tijdens het voetballen.

Tip

 • Om binnen een week een kilo aan te komen op uw huidige niveau van lichamelijke activiteit, moet u elke dag 500 extra calorieën eten. Dit kan ontmoedigend lijken, vooral als je worstelt met een lagere eetlust. In plaats van de natuurlijke ritmes van uw lichaam te bestrijden, synchroniseert u uw eetgewoonten met hoe u zich voelt. Blijf in contact met je persoonlijke eetlustschommelingen. Schrijf op wanneer je je overdag vaak hongerig voelt, en plan dan je grootste maaltijd op dat moment.


Bekijk de video: De waarheid achter stoppen met roken en gewichtstoename (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Faunris

  Ik begreep niet helemaal wat je daarmee bedoelde.

 2. Lahab

  Het is leuk om te weten dat er nog echt waardevolle blogs zijn in deze prullenbak van Yasha's beoordeling. Die van jou is er zo een. Bedankt!

 3. Felar

  Ik ben het helemaal eens met jou.

 4. Malin

  namana het gebeurtSchrijf een bericht