Adviezen

Gym Workout Tips om af te vallen

Gym Workout Tips om af te vallen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De voordelen van regelmatige lichaamsbeweging zijn er in overvloed: gewichtsbeheersing, ziektepreventie, verbeterde stemming, verhoogde energie en betere slaap, om er maar een paar te noemen. Hoewel sporten vrijwel overal kan worden gedaan, biedt een sportschool een verscheidenheid aan apparatuur, groepslessen en een financiële stimulans om regelmatig te trainen. Gewoon bij een sportschool horen betekent echter niet dat je gewicht verliest; soms moet je je routine veranderen en dingen door elkaar halen om de kilo's af te zien vallen.

Interval trein

Probeer intervaltraining met hoge intensiteit in plaats van langzaam kilometers op de loopband te stoppen. U bespaart tijd - het duurt slechts 20 tot 30 minuten per sessie - en verhoogt tegelijkertijd het calorieverbranding. Warm vijf minuten op de loopband op en wissel dan 30 seconden sprinten zo snel als je kunt veilig af met 90 seconden wandelen voor herstel. Herhaal dit gedurende 15 minuten en laat vervolgens vijf minuten afkoelen. Hoge intensiteitsintervallen kunnen ook worden gedaan op traplopen, elliptische machines of hometrainers.

Gebruik een persoonlijke trainer

De meeste sportscholen bieden de diensten van een personal trainer voor een extra vergoeding. Een voordeel van het inhuren van een trainer in de sportschool is dat hij u kan leren hoe u de apparatuur kunt gebruiken, zodat u deze effectiever alleen kunt gebruiken. Hij zal je ook de juiste vorm leren om het meeste uit je trainingen te halen en je uitdagen om harder te werken tijdens je sessies. Vraag je trainer om een ​​programma te ontwerpen dat je zelf kunt voltooien. Hoewel u de trainer slechts één sessie per week betaalt, kunt u de rest van de week zelf profiteren van een op maat gemaakte training.

Til zwaardere gewichten op

Krachttraining speelt een belangrijke rol bij het verliezen van gewicht, want hoe meer spieren u opbouwt, hoe meer calorieën u verbrandt. U moet echter zwaar genoeg tillen om een ​​impact te hebben. Als uw spieren na 10 tot 12 herhalingen vermoeid raken, zijn uw gewichten van de juiste maat. Als dit niet het geval is, ga je naar de volgende reeks halters totdat je echt de verbranding voelt.

Doe mee met een groepsfitnessklasse

Een groepsfitnessklasse zoals step-aerobics of indoor cycling kan u helpen uw gewichtsverlies weer op de rails te krijgen. Het biedt een sociaal aspect, dat helpt met motivatie om daadwerkelijk naar de sportschool te gaan. Het hebben van een instructeur en het kijken ontmoedigt je ook om tijdens de training te ontspannen. Als je je verveelt door een bepaalde klasse, probeer dan een andere die je sportschool aanbiedt, of het nu gaat om wateraerobics, kickboksen of een danstraining. Hoewel het aantal calorieën dat tijdens een les wordt verbrand, afhankelijk is van de lengte en intensiteit van de les, verbrandt een persoon van 155 kilo ongeveer 450 calorieën per uur tijdens een algemene aerobicsles, 600 calorieën per uur tijdens een stepklasse, 700 calorieën per uur tijdens kickboksen en 280 calorieën per uur tijdens wateraerobicslessen.

Middelen


Bekijk de video: Vetverlies: BESTE Training Voor Afvallen? (Mei 2022).