Adviezen

Handbalancerende oefeningen

Handbalancerende oefeningen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Handbalancerende oefeningen versterken uw polsen, onderarmen, bovenarmen, schouders en uw kernspieren. Er is oefening voor nodig om een ​​handbalansoefening, zoals een handstand, correct uit te voeren en vast te houden. Zodra u de techniek van het balanceren op uw handen perfectioneert, kunt u profiteren van de versterkende voordelen van handstanden en andere handbalancerende oefeningen, zoals yogahoudingen. Een fitnessinstructeur of yogadexpert kan je helpen om te leren hoe je een handbalancerende oefeningen veilig kunt doen.

Pols uitrekken en versterken

Probeer geen handbalancerende oefeningen te doen totdat u uw polsen hebt versterkt. Het strekken van de spieren en gewrichten van je polsen kan helpen om de spieren te versterken, zodat je polsen je hele lichaamsgewicht kunnen ondersteunen. Polsstrekoefeningen verbeteren ook uw polsflexibiliteit, wat uw risico op letsel zal verminderen. Strek je pols uit door je vingers met je linkerhand vast te pakken. Buig je vingers terug naar je onderarm zodat je handpalm naar boven wijst. Houd de stretch 10 seconden vast en herhaal dit voor je andere pols. Je kunt beide polsen tegelijkertijd strekken en versterken door op de vloer te knielen en je bovenlichaam op je handen te ondersteunen. Draai je polsen zodat je vingers naar je lichaam wijzen. Druk voorzichtig je handen in de vloer om je polsgewricht en spieren te strekken. Houd 10 seconden vast en ontspan dan.

Wand Handstanden

Misschien wilt u een handstand oefenen door tegen een muur te leunen. Het is normaal dat u het gevoel heeft dat u kunt vallen, waardoor u moeilijk op uw handen kunt balanceren. Plaats uw handen op de vloer ongeveer 12 centimeter van een muur. Veeg je rechterbeen omhoog naar de muur, gevolgd door je linkerbeen. Knijp uw buikspieren strak in om uw lichaam te stabiliseren. Houd je heupen over je schouders zodat je rug recht is. Buig je rug niet. Laat je hielen rusten tegen de muur. Houd de handstand een paar seconden vast en beweeg je hielen ongeveer een centimeter van de muur en probeer op je handen te balanceren. Laat je rechterbeen weer op de grond zakken, gevolgd door je linkerbeen.

Yoga evenwicht vormt

Veel yogahoudingen vereisen dat je je lichaamsgewicht op je handen balanceert. De handbalans yogahoudingen zijn complex en mogen niet worden geprobeerd door beginners zonder professionele instructie en supervisie door een yoga-instructeur. De Crane-houding versterkt niet alleen je polsen en onderarmen, maar ook je buikspieren. De Eight-Angle-pose is een complexe pose waarbij je benen naar een kant en rond een arm worden gestrekt terwijl je je lichaam in evenwicht houdt op je handen. De Firefly-houding is minder complex, maar vereist een uitstekende balans en sterke polsen om correct te kunnen worden uitgevoerd. Je benen zijn gestrekt aan de buitenkant van je ellebogen met je tenen naar voren gericht. Je lichaamsgewicht is in balans op je uitgestrekte armen en polsen.

Veiligheid

Warm altijd op voordat u gaat sporten om de bloedtoevoer naar uw weefsels en gewrichten te verhogen. Je kunt opwarmen door wat lichte cardio-oefeningen te doen, zoals stevig wandelen of touwtjespringen, om je hartslag en ademhaling te verhogen. Cardio verhoogt uw bloedtoevoer naar uw spieren en gewrichten. Strek uw spieren vóór het sporten om de bloedstroom verder te verhogen. Het opwarmen van uw spieren vóór het sporten kan uw risico op spierspanningen en verstuikingen helpen verminderen. Train in een gebied zonder obstakels. Als u binnenshuis met de hand in evenwicht traint, zorg er dan voor dat u uit de buurt van tafels, planken en andere meubels bent. Stop onmiddellijk met trainen als u pijn in uw polsen of handen voelt. Strek na uw training om uw spieren te helpen ontspannen.

MiddelenOpmerkingen:

 1. Novak

  Zeg onderaan

 2. Geronimo

  Deze glanzende zin valt trouwens gewoon

 3. Umayr

  Niets vreemds.

 4. Harleigh

  Daarin is er iets voor mij, het lijkt erop dat het een uitstekend idee is. Volledig bij jou, ik zal het daarmee eens zijn.

 5. Langit

  Opmerkelijk is dat dit het leuke spel is

 6. Kirwyn

  Ik heb het met grote interesse gelezen - ik vond het erg leukSchrijf een bericht