Adviezen

Een bokszak met een ooghaak ophangen

Een bokszak met een ooghaak ophangen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Bokszakken zijn een goede vriend van de bokser, en niet zonder reden. Een bokszak kan u helpen spieren op te bouwen, uw vorm te verbeteren en lichaamsvet te verbranden. Of je nu een weekendstrijder of een diehard jager bent, niets kan de betrouwbaarheid en veelzijdigheid van een goede bokszak vervangen. Ondanks de voordelen zijn bokszakken vaak omvangrijk en lastig te monteren. Zware zakken van meer dan 100 pond vereisen typisch een stevige plafondbalk die minstens 6 vierkante inch is. Zelfs dan moet je misschien je tas om de paar jaar ophangen als je oogbout wordt ontdaan van het constante spervuur ​​van stoten.

Stap 1

Zet een veiligheidsbril op en plaats een ladder onder het gebied waar u de tas wilt ophangen. Beklim de ladder zodat je hoog genoeg bent om het plafond te raken en gebruik een stud finder om een ​​balk in het plafond te vinden. Markeer een kleine cirkel in het midden van de balk om de stevigste plaats aan te duiden voor het ophangen van uw tas. Zorg ervoor dat u ten minste 5 voet vrije ruimte heeft in elke richting waar de tas wordt gehangen.

Stap 2

Steek een 1/8 inch boor in de boormachine en maak een geleidegat door in de cirkel te boren die u op het plafond hebt gemarkeerd. Blijf boren totdat het hele bit in het plafond is gegraven. Vervang de 1/8 inch boor door een grotere 1/4 inch boor en blijf boren totdat het gat breed genoeg is voor een oogbout.

Stap 3

Plaats een moer en sluitring op het draadeinde van de oogbout. Zorg ervoor dat de sluitring op de moer rust terwijl u deze over de lengte van de schroefdraad schroeft totdat deze tegen de metalen lus rust. Steek de 1/4-inch oogbout in het gat en draai deze naar rechts zodat de draad geleidelijk in het plafond graaft. Blijf de oogbout in het plafond drijven totdat het te moeilijk wordt om te draaien.

Stap 4

Draai de moer met uw vingers vast totdat de sluitring tegen het plafond wordt gedrukt. Blijf de moer vastdraaien met een verstelbare sleutel totdat de oogbout stevig en onbeweegbaar is. Bevestig een zware karabijnhaak door de lus van de oogbout.

Stap 5

Plaats de bokszak direct onder uw ladder en til hem op aan de hangende kettingen die aan de bovenkant zijn bevestigd. Hijs de zak zo hoog als nodig voordat u de leiderketting op de karabijnhaak bevestigt. In het ideale geval moet de tas hoog genoeg zijn zodat de bovenkant ongeveer op dezelfde hoogte is als de bovenkant van uw hoofd, zoals aanbevolen door de Balazs Bags-website.

Tip

  • Er is een reden waarom bokszakken in alle boksfilms voorkomen. Als je tas eenmaal in de lucht is, zorgt hij voor honderden uren zware training voordat hij bezwijkt. Gebruik voor de beste resultaten zakhandschoenen om de belasting van uw polsen tijdens de oefening te verminderen. Als je de tas gebruikt om te oefenen met schoppen, probeer dan naar het directe midden te richten om onnodig stuiteren en draaien te verminderen.


Bekijk de video: Iets ophangen aan een holle wand (Juli- 2022).


Opmerkingen:

  1. Shakataxe

    Na de mijne is het het zeer interessante onderwerp. Ik bied je aan om het hier of in PM te bespreken.

  2. Rolando

    Ja inderdaad. Ik ben het eens met alles wat hierboven is gezegd.

  3. Ailbe

    Daarin is er iets. Ik zal het weten, heel erg bedankt voor een uitleg.

  4. Vozahn

    Het spijt me natuurlijk, maar het past niet helemaal bij mij. Wie kan er nog meer voorstellen?Schrijf een bericht