Info

Wat doen enkelgewichten voor u wanneer u crunches doet?

Wat doen enkelgewichten voor u wanneer u crunches doet?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De crunch is een effectieve lichaamsgewichtoefening die je aan elk fitnessregime kunt toevoegen om je buikspieren op te bouwen. Hoewel deze oefening op zichzelf al een uitdaging kan zijn, kun je worstelen als je moeite hebt om je voeten op de grond te houden. Veel mensen wegen hun voeten om de juiste houding te behouden tijdens hun crunches; als je toegang hebt tot een set enkelgewichten, kijk dan of ze zwaar genoeg zijn om het verschil te maken.

Kraken

Crunches zijn een eenvoudige, effectieve oefening om je te helpen je doel te bereiken om een ​​six-pack set abs te bouwen. Om de oefening correct uit te voeren, ga je op je rug liggen, buig je benen en plaats je voeten plat op de vloer. Plaats uw vingertoppen aan elke kant van uw hoofd, stop uw ellebogen in en trek uw buikspieren aan. Til uw hoofd, nek, schouders en bovenrug langzaam van de vloer, houd uw bovenlichaam een ​​seconde omhoog en keer dan langzaam terug naar de beginpositie.

Voeten ingedrukt houden

Voor sommige mensen kan het een uitdaging zijn om hun voeten geplant te houden tijdens een reeks crunches. Terwijl ze hun bovenlichaam optillen, kunnen hun hielen of hele voeten van de vloer tillen, waardoor de juiste vorm van de oefening wordt verpest. Om dit probleem op te lossen, gebruiken mensen verschillende manieren om hun voeten te verzwaren. Als je je crunches uitvoert in een sportschool, stop dan je voeten onder een halter of kijk of de sportschool hiervoor een tweegats sintelblok heeft. Schuif thuis je tenen onder de rand van de bank. Als u toegang hebt tot een set enkelgewichten, schuift u er een over elke voet. Als de gewichten verstelbaar zijn, verhoogt u hun gewicht zoveel als u kunt. Het is onwaarschijnlijk dat een paar enkelgewichten van 1 pond u zal helpen vast te houden, maar zwaardere gewichten kunnen helpen als u niet te zwaar bent.

Gewogen crunches

Omdat enkelgewichten niet effectief zijn om je voeten tijdens een aantal crunches naar beneden te houden, denk buiten de doos en gebruik ze om de uitdaging van je oefening te vergroten. Mensen voeren vaak gewogen crunches uit met gewichten zoals halters, halterschijven en medicijnballen. Houd uw enkelgewichten in elke hand of maak ze vast aan uw polsen en voer uw crunches uit om uzelf nog meer een uitdaging te geven.

Gebruik enkelgewicht

Hoewel het misschien mogelijk is om enkelgewichten te gebruiken om je te helpen met je crunches, zijn ze meer geschikt voor cardio-oefeningen zoals wandelen en aerobics. De American Council on Exercise merkt op dat het gebruik van enkelgewichten tijdens cardio je hartslag tussen drie en vijf slagen per minuut kan verhogen en ook je zuurstofverbruik tot 10 procent kan verhogen. De ACE waarschuwt voor het gebruik van enkelgewichten die meer dan 3 pond wegen en adviseert het gebruik van enkelgewichten te staken als deze uw loopmechaniek beïnvloeden.

MiddelenOpmerkingen:

 1. Shashura

  Het spijt me, maar naar mijn mening heb je geen gelijk. Ik ben verzekerd. Ik stel voor om het te bespreken. Schrijf me in PB.

 2. Tegrel

  Dat klinkt erg verleidelijk

 3. Cunningham

  Het wordt op twee manieren begrepen als

 4. Treven

  Heel interessant!!! Alleen kan ik niet helemaal begrijpen hoe vaak je blog wordt bijgewerkt?Schrijf een bericht