Adviezen

Een gezonde manier om 50 kilo te laten vallen in 50 dagen

Een gezonde manier om 50 kilo te laten vallen in 50 dagen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Voor mensen met overgewicht of obesitas kan het verliezen van 15 pond aanzienlijke gezondheidsvoordelen opleveren - waaronder een verlaagd risico op hartaandoeningen en diabetes - en het kan uw zelfvertrouwen vergroten. 'Overgewicht' en 'obese' worden door de Centers for Disease Control and Prevention gedefinieerd als een body mass index van 25 tot 29,9 voor overgewicht en meer dan 30 voor obesitas. Je kunt 15 pond - of meer - in 50 dagen verliezen door de gezonde levensstijlveranderingen te omarmen.

Snijd overtollige calorieën

Het verminderen van calorieën is van cruciaal belang voor het succes van het afvallen. Volgens de Harvard School of Public Health voegen suikerhoudende dranken zoals frisdranken en vruchtensappen onnodige calorieën toe aan je dieet en centimeters aan je taille. Sla de met suiker beladen dranken over en pak in plaats daarvan water. Vet is energierijk; wanneer u meer vet en minder koolhydraten en eiwitten consumeert, voegt u meer calorieën toe aan uw dieet. Kies vetarm of vetvrij voedsel boven hun volvette tegenhangers. Vind manieren om meer groenten en fruit te eten. Door meer fruit en groenten in uw dieet op te nemen, kunt u uw inname van meer mesterig voedsel beperken.

Gezond eten

Kleine veranderingen kunnen na verloop van tijd tot grote resultaten leiden. Schakel over op volkoren in plaats van verfijnde broden. Volkorenbrood bevat meer vezels en andere voedingsstoffen, die tijdens de verwerking worden verwijderd. Consumeer gezonde vetten en oliën - zoals omega-3 vetten, die worden aangetroffen in vis, en enkelvoudig onverzadigde vetten, die worden aangetroffen in olijfolie. Alle soorten vet zijn energierijk, dus spaarzaam met vet. Fastfood is goedkoop en smaakt goed, maar het zit vaak boordevol overtollig vet, calorieën en natrium. Focus in plaats daarvan op verse, zelfgemaakte maaltijden.

Oefenfactor

Oefening is belangrijk om u te helpen gewicht te verliezen en voor uw algemene gezondheid en welzijn. Je kunt geweldige oefeningen doen zonder failliet te gaan; gebruik lichaamsgewicht weerstandsoefeningen, zoals situps of pushups, om je lichaam te versterken. Meer overdag lopen kan een effectieve manier zijn om calorieën te verbranden. Neem de trap in plaats van de lift of parkeer uw auto verder weg van uw bestemming. Een geweldige manier om uw loopvoortgang te volgen, is door een stappenteller te kopen - een apparaat dat meet hoeveel stappen u gedurende de dag neemt. Streef naar 10.000 stappen per dag om uw cardiovasculaire fitheid te maximaliseren.

Maximaliseer uw gezondheid

Een gezondere levensstijl omarmen kan jaren aan je leven toevoegen. Het is aangetoond dat het eten van een vegetarisch, plantaardig dieet gezond is. Vegetarische diëten zijn meestal rijk aan nuttige voedingsstoffen, zoals vezels en vitamines, en bevatten minder ongezonde verzadigde vetten. Een onderzoek uit 2010 gepubliceerd in de "Annals of Internal Medicine" toonde aan dat het eten van een vegetarisch dieet leidde tot een lager sterftecijfer in vergelijking met een dierlijk dieet. Het eten van een vegetarisch dieet kan hartaandoeningen en bepaalde vormen van kanker helpen voorkomen. Raadpleeg een diëtist voor een dieetplan dat is aangepast aan uw behoeften.

Middelen


Bekijk de video: Hoe ik 30 kilo ben afgevallen - Afvallen tips & Gezonde leefstijl (Mei 2022).