Adviezen

Wandelen bij Fort Huachuca

Wandelen bij Fort Huachuca


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Fort Huachuca in Zuid-Arizona herbergt niet alleen militair personeel, hun families en het Amerikaanse legerinformatiecentrum, maar ook recreatieve locaties, variërend van de Buffalo Corral Riding Stables tot de Mountain View Golf Course. Allemaal binnen de brede grenzen van het fort, hebben buitenliefhebbers hun keuze van 27 mijl aan gemakkelijk toegankelijke maar ruige wandelpaden die door de kloven van Huachuca slingeren.

Voorbereiding

De topografie van het pad in Fort Huachuca is het best geschikt voor gemiddelde of ervaren wandelaars, omdat het steile hellingen en rotsachtige, ongelijke voet vertoont. De verhogingen van het spoor bij Fort Huachuca variëren van ongeveer 5.200 tot bijna 10.000 voet. Draag ademende wandelschoenen met hoge tractie, een hoed met brede rand, lichtgewicht vochtafvoerende kleding en krachtig zonnebrandcrème. Neem een ​​trailkaart mee, een lichtgewicht frameloze rugzak, een EHBO-kit en koolhydraatrijke snacks zoals trailmix, granola en eiwitrepen. De paden op Huachuca hebben geen water, dus je moet minstens een liter water per wandelaar per dag meenemen, met optionele drankmengsels die elektrolyten bijvullen.

Trail locaties

Garden Canyon dient als een hub voor enkele van de belangrijkste paden van Fort Huachuca. Je kunt Garden Canyon bereiken door Square Avenue vanaf de hoofdingang van het fort te volgen, verder te gaan naar Range Control en rechtsaf te slaan op Range Road. De 2,5-mijl Scheelite Canyon Trail strekt zich uit van Garden Canyon Road naar de zuidelijke grenzen van het fort, terwijl de 7,5-mijl Sawmill Canyon Trail verder gaat waar Garden Canyon Road eindigt aan de westkant van het fort. Crest Trail volgt de grenzen van het fort ongeveer 11 mijl door het Huachuca-gebergte, met een zuidelijke trailhead die voldoet aan Sawmill Canyon Trail. Trailheads bij de Ash, Carr, Miller en Ramsey Canyons bieden wandelingen tot hoogtes van ongeveer 10.000 voet, met een prachtig uitzicht op het Coronado National Forest en Miller Peak.

Bezienswaardigheden

Terwijl je door de kloven in Fort Huachuca wandelt, kun je naast de overvloedige flora en fauna die buiten het pad leeft, elk van de 53 oude pictogrammen zien - sommige uit 1700 en sommige dateren uit 600 na Christus. Vogelaars zullen genieten van bezienswaardigheden zoals elegante trogons, rood geverfde start en vliegenvangers met zwavelbuik. Mexicaanse gevlekte uilen leven tussen de Scheelite Canyon Trail, terwijl buff-breasted flycatchers en Montezuma-kwartels langs de Sawmill Canyon Trail wonen. Muilezelherten, javelina's, pronghorns en witstaartherten zijn overal in de wildernis van Fort Huachuca te zien.

Veiligheid

Blijf altijd op het aangegeven parcours voor uw eigen veiligheid en voor de veiligheid van Huachuca's op de lijst opgenomen natuursoorten, die kunnen lijden als gevolg van wandelaars die het pad vertrappen. Voer of benader dieren in het wild niet en verwijder niets - inclusief planten, dieren of rotsen - van de paden, wat kan resulteren in een boete. Alle sleepsystemen in Fort Huachuca verbieden te allen tijde branden.

Middelen


Bekijk de video: Wandelen met Mahieda. Een wandeling in Fort Zeelandia (Mei 2022).