Adviezen

Hoe hockeytrucs te doen

Hoe hockeytrucs te doen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Op het hoogste niveau is hockey een zware, competitieve sport. Maar het is ook een leuk spel gespeeld door mannen en vrouwen van bijna elke leeftijd. Hockeytrucs ontwikkelen is een andere manier om plezier te hebben met het spel of gewoon om te pronken. Af en toe werkt een truc echter in een echt spel.

De Michigan

Stap 1

Laat je stok zakken zodat het brede deel van het mes bijna parallel is aan het ijs.

Stap 2

Druk met uw stok op de rand van de puck, waardoor het andere uiteinde van de puck van het ijs komt.

Stap 3

Sleep de puck terug naar je kant, verplaats je stok in een boog, breng de puck terug en beweeg hem naar voren in een halfcirkelvormig traject. Terwijl je begint aan het gedeelte van de boog waar je de puck naar voren duwt, draai je je polsen snel om de onderste rand van de stok onder de puck te brengen terwijl je naar voren blijft bewegen. Zodra de rand van je stok onder de puck is, til je de stok in de lucht op en schep je de puck van het ijs. Houd de puck op zijn rand totdat je klaar bent om hem te scheppen. Maak uw schepbeweging snel, waarbij u de zijkant van het mes zo snel mogelijk parallel aan het ijs krijgt.

Crosby Pyramid Trick

Stap 1

Zet vijf tot zeven rijen pucks in piramidevorm op de planken, voor een spelersbank.

Stap 2

Leg een paar pucks op het ijs, parallel aan de planken. Hoe verder je van de pucks op de planken bent, hoe beter de truc.

Stap 3

Schiet op de piramide en probeer zoveel mogelijk pucks los te maken.

Tussen de benen bewegen

Stap 1

Plaats jezelf zo dat de puck op je voorhand is en naar je toe is. Als je een rechtshandige speler bent, moet de puck zich buiten je rechtervoet bevinden.

Stap 2

Breng de voet het dichtst bij de puck een beetje naar voren en tik dan met uw polsen om de puck tussen uw voeten door te geven.

Stap 3

Beweeg je stok snel voor je leidende voet en dan naar beneden op het ijs om je eigen pas aan de achterkant van je stok te vangen.

Tip

  • De truc die soms 'Michigan' wordt genoemd, werd beroemd gemaakt door Mike Legg, speler van de University of Michigan, hoewel hij deze niet had uitgevonden. Legg gebruikte de truc om het gelijkmakende doelpunt te scoren in een NCAA regionale finale van 1996 tegen Minnesota. Michigan ging de wedstrijd en het nationale kampioenschap winnen.

Middelen


Bekijk de video: Genadeloos aanvallen met Naomi van As en Kim Lammers (Mei 2022).