Adviezen

Wat is het ideale gewicht voor polskrullen?

Wat is het ideale gewicht voor polskrullen?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als je denkt aan het bouwen van sterke armen, denk je eerst aan grote biceps en triceps. De vaak verwaarloosde onderarmen en polsspieren helpen je meer gewicht te tillen en te dragen. Polskrullen helpen bij het bouwen van sterke onderarmen, waardoor uw grip sterker wordt. Een sterke onderarm kan blessures helpen voorkomen tijdens samengestelde oefeningen zoals deadlifts die meerdere spieren gebruiken. Door het juiste gewicht voor polskrullen te kiezen, kunt u uw onderarmen versterken zonder verwondingen op te lopen.

Apparatuur om je pols te trainen

Je kunt je polsspieren versterken met een halter of een halter. Met polskrullen van Barbell kunt u beide polsen tegelijkertijd versterken. Aan de andere kant, met halterpolskrullen kunt u zich op één pols tegelijk concentreren. Barbell-krullen hebben meer beperkingen op uw beweging, terwijl u een groter bewegingsbereik hebt met de halter. Blijf daarom met halterpolskrullen of gebruik beide technieken om uw polsen te versterken.

De polsspieren

De spieren waarop u zich richt met polskrullen staan ​​bekend als de polsflexoren, handflexoren of onderarmen. De spieren verspreiden zich over het onderste deel van je armen en zijn verantwoordelijk voor je polsbewegingen. De polsflexie is een gewrichtsbeweging die de palm van uw hand naar de voorarm beweegt. De extensie van de pols beweegt de rug van de hand naar de achterkant van de onderarm. Polskrullen voeren deze bewegingen uit met gewichten om de betrokken spieren te versterken.

Het ideale gewicht selecteren

Volgens het American College of Sports Medicine moet het ideale gewicht comfortabel aanvoelen en mag het geen ongekende spiervermoeidheid veroorzaken bij het tillen. Met het juiste gewicht, zou je in staat moeten zijn om de ACE fitness vijf tot acht herhalingen voor spierkracht te voltooien zonder de vorm te breken. Begin met het optillen van 70 tot 80 procent van je maximale herhaling. Dit is het meeste dat je in één rep kunt tillen. Gebruik de One-rep Max Predictor, volgens ExRx.net om het maximale te schatten dat je in een enkele rep kunt tillen.

Halter pols krullen

De juiste techniek is net zo belangrijk voor je polsspieren als het optillen van een ideale hoeveelheid gewicht. Om halterpols-krullen uit te voeren, zit u op een oefenbank en houdt u een halter vast met een onderhandse greep. Plaats uw onderarm op uw dijbeen en stel uw arm zo af dat uw pols voorbij uw knie hangt. Laat de halter uit je handpalmen op je vingers rollen door je pols naar de vloer te buigen. Breng de halter weer omhoog naar de voorkant van de onderarm. Keer terug naar de startpositie en herhaal.

Middelen


Bekijk de video: Hoe moet je jou ideale gewicht berekenen? Ik leg uit HOE je jou ideale gewicht bekenenen kan! (Mei 2022).