Info

Helpen armcirkels je armen?


Je armen worden gestemd door spiermassa toe te voegen en vet te verbranden. Het doen van armcirkels kan je helpen je armen te verstevigen. Het toevoegen van andere oefeningen, met name weerstandsoefeningen, is echter een effectievere manier om je armen te versterken. En door uw dieet aan te passen om u te helpen meer vet te verbranden, kunnen uw spieren ook meer laten zien, wat u een strakker uiterlijk geeft. Als u begrijpt hoe u uw armen effectief kunt trainen, kunt u uw fitnessdoelen snel bereiken.

Arm Circle-opties

Armcirkels zijn een instapoefening die u kan voorbereiden op een effectievere armtoningtraining. Begin met kleine cirkels, vooruit en achteruit, en voeg middelgrote cirkels en volledige cirkels in beide richtingen toe. Om je spieren echt aan te scherpen, voltooi je de cirkels gedurende twee tot drie minuten in elke richting en rust je ongeveer een minuut tussen elke oefening. Deze cirkeloefeningen zijn gericht op je bovenarm-, schouder- en borstspieren en ze kunnen dienen als een effectieve warming-up routine wanneer je doorgaat naar weerstandsoefeningen.

Gewogen armcirkels

Je spieren vermoeien is de sleutel tot het verbranden en afhouden van vet. Het toevoegen van gewichten aan je armcirkeloefeningen zal je spieren uitdagen. Selecteer een gewicht dat licht genoeg is om twee tot drie minuten zonder rust te werken, omdat dit soort oefeningen een superieure toning biedt in plaats van spieropbouw. Pas op dat u uw romp niet beweegt of centrifugaalkracht gebruikt tijdens het uitvoeren van cirkels met gewichten, maar stabiliseer uw romp en controleer uw armbewegingen om het tonen te maximaliseren.

Alternatieve armoefeningen

Gebruik gerichte weerstandsoefeningen om je armspieren echt te richten en je te helpen in minder tijd te trainen. Voeg biceps-krullen, polskrullen en schouderophalen toe met een halter of weerstandsband. Voer schouderflexibele oefeningen uit door uw arm naar voren en boven uw hoofd te tillen, of ontvoering door uw arm naar uw zij en vervolgens over uw hoofd te tillen. Eindig met tricepspersen terwijl je plat ligt en omgekeerde polskrullen om de andere kant van je onderarm te richten.

Voordelen van een gezond dieet

Alleen sporten is niet voldoende om je armen te versterken, vooral als je veel vetweefsel hebt. Als u een gezond, uitgebalanceerd voedingsplan kiest, inclusief magere eiwitten, meer vezels uit fruit en groenten en minder koolhydraten, kunt u meer vetweefsel afscheren. Bovendien, het verminderen van natrium en het verhogen van uw waterinname tot ten minste acht 8 oz. glazen per dag, of 1/2 gallon, kunnen u helpen om ongewenste opgeblazen gevoel en waterretentie te verminderen.