Adviezen

Hoe Bear Crawls te verbeteren

Hoe Bear Crawls te verbeteren


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als onderdeel van een trainingssessie voor een competitieve sport, vormen berenkruipen tal van uitdagingen. In deze oefening moet u uw lichaam efficiënt naar voren, naar achteren of zijwaarts bewegen, terwijl u uzelf op uw handen en voeten ondersteunt. Deze bedrieglijk eenvoudige oefening vereist balans, coördinatie en kracht. Zonder de juiste techniek kunnen berenkruipen bijna kronkelig zijn. Efficiënte beweging maakt ze bijna plezierig.

Stap 1

Controleer je coördinatie. Bij vooruit en achteruit kruipen beren, bewegen de tegenovergestelde arm en been tegelijkertijd. Als u uw rechterarm naar voren beweegt, beweegt uw linkerbeen ook naar voren. In zijwaartse beekjes kruipt de arm en het been aan dezelfde kant van je lichaam tegelijkertijd. Op geen enkel moment mogen uw handen of voeten elkaar kruisen.

Stap 2

Start de beweging met het lichaamsdeel dat zich het dichtst in de richting van de beweging bevindt. Als u bijvoorbeeld vooruit gaat, overweeg dan om met uw handen vooruit te reiken. Wanneer u achteruit beweegt, reik dan achteruit met uw voeten.

Stap 3

Ondersteun jezelf even met zowel armen als benen. Hoewel het verleidelijk is om je benen meer gewicht te laten dragen omdat ze groter zijn dan je armen, moet je lichaamsgewicht voor een evenwichtige en gecoördineerde beweging gelijkmatig worden verdeeld.

Stap 4

Laat je heupen vallen en spreid je benen een beetje breder dat heupbreedte uit elkaar. Hierdoor wordt uw ondersteuningsbasis verbreed, zodat u gemakkelijker uw evenwicht kunt behouden.

Tip

 • Terwijl je werkt aan het verbeteren van je beer kruipt, vertraag het tempo voor een paar trainingen terwijl je verifieert dat je de juiste techniek gebruikt. Terwijl u in een langzamer tempo werkt, moet u ook controleren of uw bewegingen soepel, niet snel en schokkerig zijn. Wanneer u uw beer kruipt versnellen, zou u een verbetering moeten opmerken.


Bekijk de video: How Search Works (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Akirisar

  Ze hebben het mis. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, het praat met je.

 2. Ichtaca

  Bedankt! Cool ding !!!

 3. Alcyoneus

  Geweldig, heel grappig antwoord

 4. Greg

  Ik kan u aanraden een site te bezoeken met een enorme hoeveelheid informatie over een onderwerp dat u interesseert.

 5. Ancenned

  En je hebt het begrepen?

 6. Starling

  Volgens mij vergist u zich. Laten we het bespreken. Schrijf me in PB.Schrijf een bericht