Adviezen

Hoe u uw hang met gebogen arm kunt verbeteren

Hoe u uw hang met gebogen arm kunt verbeteren


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De gebogen arm hangen, terwijl een eenvoudiger alternatief voor kin-ups, is nog steeds een moeilijke oefening. In deze positie moeten uw biceps een enorme hoeveelheid kracht uitoefenen om uw kin boven de optrekstang te houden. Om een ​​flex-arm langere tijd vast te houden, moet u de kracht van uw biceps-spieren vergroten. Je routine moet concentrische, excentrische en isometrische oefeningen omvatten, waarbij de algehele kracht van de voorkant van je armen wordt geoptimaliseerd. Deze oefeningen vereisen dat je biceps krachtige weeën uitoefent naarmate ze korter worden, langer worden en dezelfde lengte behouden.

Stap 1

Train je biceps door een krachttrainingsprogramma te volgen. Neem voornamelijk vier tot zes sets van maximaal zes herhalingen op voor drie tot vier biceps-oefeningen, waardoor je arm sterker wordt.

Stap 2

Doe concentrische barbell krullen met een rechte bar of een kromme bar als je eerste oefening in je biceps routine; gebruik twee tellingen om de balk naar u toe te tillen en twee tellingen om de balk naar de startpositie terug te brengen. Voeg concentrische halteroefeningen toe voor het midden van je bicepsroutine, inclusief afwisselende halterkrullen of concentratiekrullen.

Stap 3

Voltooi zes sets van excentrieke barbell-krullen tegen het einde van je bicepsroutine. Gebruik een kromme halter met iets lichtere gewichten in vergelijking met het gewicht dat u hebt gebruikt voor concentrische halterkrullen. Gebruik een telling van één seconde om de balk naar u toe te krullen en tel vervolgens tot zes om de balk te verlagen. Roep de hulp in van een spotter om je te helpen de balk omhoog te krullen, waardoor je energie wordt bespaard voor de excentrische of neerwaartse fase van de oefening.

Stap 4

Bevestig een rechte stang aan de bevestiging van een laterale pull-down machine. Kies een gewicht dat heel dicht bij uw lichaamsgewicht ligt, maar zo licht dat u de stang naar beneden kunt trekken en in een zittende positie onder uw kin kunt houden; als u een spotter hebt, selecteert u uw lichaamsgewicht en vraagt ​​u de spotter om u te helpen de balk in positie te laten zakken. Pak de balk vast met uw handen op schouderbreedte uit elkaar en uw handpalmen naar u toe; ga op de stoel zitten en trek dan aan de stang onder je kin, terwijl je de stang in die positie houdt alsof je een gebogen arm ophangt. Houd deze positie zo lang mogelijk vast en leg uw tijd vast. Doe zes sets isometrische pull-downs.

Stap 5

Voer deze biceps-training een dag per week uit, waarbij u uw biceps versterkt om uw gebogen arm te verbeteren.

Tip

  • Houd een trainingslogboek bij om ervoor te zorgen dat u sterker wordt en uw trainingen uitdagender maakt. Controleer uw gegevens vóór elke training en identificeer oefeningen waarin u nog een paar herhalingen kunt uitvoeren of een zwaarder gewicht kunt tillen. Kijk naar je duur voor de isometrische pull-downs en probeer de positie voor een langere periode vast te houden

Middelen


Bekijk de video: HOW TO FRONT LEVER Step by Step. THENX (Mei 2022).